Powered By Blogger

torsdag 16 september 2010

Äntligen – höstens sista nyheter på gång

Jag gör en farbror Fylking och säger Äntligen! Och med det menar jag den sista höstleveransen som nu är på gång att landa i webbutikerna.

Upptäckte det när jag knallade in hos Folk Malmö. Och ser att söta Tina även nosat upp att detsamma även råder hos Country Dreams. Det finns ett par saker jag är lite nyfiken på, dock inga direkta måsten, i alla fall inte så här på förhand.

Hur ser det ut för dig, har du måsten eller något du är nyfiken på i sista släppet?

10 kommentarer:

  1. Haha... trista A-K som helst handlar "gamla godingar" har faktiskt klickat .-)
    Bokade denna hos deepfling utifall att den inte skulle finnas att få tag i här i Svedala, men varför betala mer och vänta längre... in och avboka och klick klick från Folk!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Är bara intresserad av långa LK:n i detta släppet....
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  3. Ja hur kan du hålla på och missa mig sådär ;-) du får helt enkelt ta en bild i min blogg och ha mig som skrivbordsunderlägg så att du inte missar mig ;-)Hahaha.....
    Ja det känns faktiskt lite bättre...Pelle har masserat min rygg i 30 min med olja och allt och så har han köpt mig en lång LK ;-) kan det bli bättre :-)
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  4. Nope de försvinner inte...får dom på mail och i bloggen...mysko!!

    SvaraRadera
  5. Det var en fin kombo.Jag har hittills inte haft min crystalis i lite indigo på mig. Men jag ska prova lite i Gbg, om det finns något kvar...
    Kram!!!

    SvaraRadera
  6. Inga måsten, tillhör de som inte är intresserade av den långa LK:n. Har lite breda höfter och tror att den inte kommer att passa mig...

    Har dock redan köpt (en webbutik som råkat lägga ut sådant de inte hade inne för försäljning....)en mulholand alpaca coat i lite indigo...hoppas nu att den blir bra.... Men har inte något annat som jag har något sug efter just nu...

    SvaraRadera
  7. Tänkte inte på något särskilt men efter att ha sett Odd Mollyholic i den ena Meltonkappan tror jag den hette så är jag lite nyfiken...Tyvärr är jag kappoman och klänningsdåre. Borde skaffa mer vardagliga plagg istället. Och drabbas av viruset köpstopp.

    Kramar till dig, hoppas din dag har varit bra. Vädret skulle ju kunna vara lite snällare..

    SvaraRadera
  8. Jag är sugen på art silk tunic (har jag för mig namnet var). Den ska finnas i vinrött tror jag. Hoppas på att få prova den i GBG.

    Kram från V

    SvaraRadera
  9. Hej Josanne!

    Här har klickats hem ponchon men den fanns med på min ursprungliga lista så den räknas väl knappast... men jag är även förtjust en av klänningarna men den känns som om man borde prova den innan köp.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. A-K: för det första; trista kan du glömma och lägga ner på en brinnande gång. För du är en av de bäst klädda jag vet, och din komboförmåga är grym! För det andra; gamla godingar slår oftast det nya. Och så är det liksom med det. :o) Kram!

    Peggy: haha… ja det får nog bli en stor bild på skrivbordet. Eller så får jag helt enkelt öppna ögonen lite bättre. Har varit kass på besök hos er andra överhuvudtaget, hoppas på bättring när pillrena börjar kicka in… haha… :o) Kram!

    Lillis: den är lite svårmatchad den där lite indigo chrysalisem men vi ska nog kunna hjälpas åt att knäcka den nöten också. :o) Kram!

    Forbid Me Not: Mulholand ser fin ut, har börjat småsnegla lite på den jag också. Ska bli kul att se den på dig. Kram!

    Lingonberrie: ellers å börjar du använda klänningar och kappor till vardags och då är de ju helt legala att köpa som vardagsplagg… ;o) Om du lyckas bli smittad av det viruset så får du väldans gärna dela med dig… Kram!

    Viola: ja den i velvet, tror jag färgen heter, ser ut att kunna vara riktigt snygg. Har glömt att maila dig men jag fick paketet idag. Tusen tack! Du får portopengar i Gbg som vi kom överens om. Kram!

    Eva: jag slog upp och kollade och enligt tantlogiken så räknas inte redan listade plagg… så vi ligger riktigt bra till båda två alltså… :o) ponchon är en sådan jag skulle vilja se irl. Snygg som bara den men kanske inte på mig. Får prova och se. Kram!

    SvaraRadera