Powered By Blogger

fredag 24 september 2010

Dagens plockar upp paket & icke-Mollyshoppar



CC jacket, almost black
9th Sweater, purple
Chrysalis minigown, almost black
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots
gammal sjal från Noa Noa

Efter vovvenad - ni ser på sista bilden att jag faktiskt har liiiite pli på hundarna emellanåt...;o) - med maken begav han sig till jobbet och jag slog mig lös för egna äventyr.
Ja vi kan väl kalla det så, egentligen handlar det inte om mer spännande saker än att handla mat till ikväll, plocka upp två paket och bläddra bland plaggen i en av de lokala ”Mollybutikerna”.  

Insåg att Wigwam, lite lilac är riktigt hagalenframkallande skitsnygg… men det blev en betydligt billigare icke-Molly som fick följa med hem. Är kanonnöjd med både den och de två plaggen i paketen.
Har inte hunnit ta bilder än men försök att hålla er till tåls… det kommer… ;o)
Kram så länge vänner!

9 kommentarer:

  1. Hej Josanne!
    Otto vill komma och leka! Skoj att se dina paket och nu över till andra sysslor som hänga att tvätt och annat spännande.
    kramar från oss.

    SvaraRadera
  2. Du har säkert vääldigt bra pli på dina vovvar! Sitter ju som två små änglar brevid matte..
    Snygg som få är du! Har själv granskat mig kritiskt, inte roligt!
    Kul med paket! Vi väntar..
    Sedan blir det väl Idol o heja på Jay Smith, spännande!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Ååååh....en lila 9th sweater OCH skinnjackan....slurp!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Eva: tjejerna hälsar att Otto har en stående inbjudan här helst det passar honom och hans matte bäst. :o) Ja visst innebär vardagen många spännande saker… synd man inte kan se dem som just spännande bara… Kram på er!

    Annelie: haha… nä inte väldigt bra men hyfsad, vill jag i alla fall tro själv… saken är väl snarare att de har pli på mig ;o) Ge fan i att granska kritiskt, granska istället med tanken att du är en unik och undrbar person… det tycker JAG i alla fall! Kram!

    Jeanette: ja det är två av mina älsklingsplagg… tycker själv nu när jag ser bilderna att sjalen inte passar in men bestämde mig för att låtsas som ingenting :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Så fin du var idag.... igen!! De flesta som har 9th sweater älskar den men jag var aldrig helt såld på min. Jag hade en i rose som jag precis sålde på Tradera och den finansierade min Kettle cardigan i lilac, jag tror det blir mer jag... Jag kände mig lite för "söt" i 9th sweater, men du ser bara "rockad" ut som vanligt...
    Ha en fin kväll. Kram.

    SvaraRadera
  6. Dra åt skogen vad snygg du är i dag!!!Å söta vovvarna sitter som ljus vid fötterna på dig:) Ha en bra fredagkväll gumman! Kram

    SvaraRadera
  7. Men hallå, hur snygg får man vara på hundpromenad?!?! Du hade kunnat göra värsta modereportaget dirket på gatan med den outfiten.

    KRAM

    SvaraRadera
  8. MollyB: då var det nog din rosa som jag spanade på men missade när auktionen tog slut. Kettle cardigan är ett bättre köp, skitsnygg på dig och mer annorlunda och ovanlig. Kram!

    Linda: ja hippietanten har lite koll på de fyrbenta ibland… :o) Kram!

    Linapina: haha… det skulle i så fall vara med kapat huvud och fettsugen mage… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Underbara färger och bilder! Så skulle jag vilja se ut, cool och häftig...

    KRAM!

    SvaraRadera