Powered By Blogger

onsdag 15 september 2010

Efterlyser två drömplagg

Plötsligt händer det… Att ens drömmar blir verklighet. Enligt Trissreklamen är det så i alla fall. Och därför hoppas jag att det äntligen ska slå in på mig, genom att kasta ut en efterlysning på två plagg som stått på min drömlista så länge att det börjar kännas som förevigt.


Indy dress, royal i storlek 2
Taradiddle dee dress, royal i storlek 3

Har du någon av dem till salu eller mot all förmodan vet var de kan tänkas finnas så blir jag överlycklig om du skriver en kommentar eller mailar mig på oddjosanne@gmail.com. Kram!

15 kommentarer:

  1. Har tyvärr inga tips angående var du ska hitta dem. Undrar dock om du har provat indyn? Jag är en normal 2:a (och det är väl du också?) och har storlek 3 på min indy i chocolate. Jag skulle inte kunna ha mindre.

    Kram.

    SvaraRadera
  2. Äppelträdet: hmm... vad skumt, jag har en grå Indy i 2 och den sitter perfekt... Kanske ännu ett fall med Mollysar som skiljer i storlek beroende på färg... grrrr... man blir ju snart galen... årets I-landsproblem, lindigt sagt. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Jaså? a, men då kanske det är rätt storlek du efterfrågar i alla fall. Undrar om de skiljer sig mellan färgerna eller bara mellan plaggen.

    SvaraRadera
  4. Åh, dom är ursnygga, har sökt hur länge som helst men inte fått napp. Vill ha Indyn i powder med. Nåja, någongång så ramlar jag över dom, och om inte så hittar jag säkert något annat att längta efter./K

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får napp! Hade mer än gärna också ägt någon av dem. Superfina!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. och jag drömmer om indyn i chocolate... kanske ska våga mig på en efterlysning också! Lycka till med din! Kramar

    SvaraRadera
  7. åhh, vilka fina drömplagg! Hoppas du snart hittar dom. SKulle ej tacka nej till dessa heller men i andra färgstälningar då. :)

    Adopterar gärna military blusen :) Om du bestämer dig för det.... Tycker ändå att du är mycket fin i den.

    Ha en fin dag. Jösses vad kul det ska bli att ses i gbg.

    Massa Kramar

    SvaraRadera
  8. Drömklänningar! Även på min önskelista...
    Kramar!

    SvaraRadera
  9. Vill också ha båda dessa klänningar, men indy dress chocolate i stl 2 om någon vill sälja...och taradiddle i powder... :)

    SvaraRadera
  10. Vad som är så dumt med många Odd Molly kläder är att man inte fattar att man verkligen vill ha ett plagg förrän långt efter att kollektionen är över.... Många av ODD MOLLYs klänningar tar det lite tid att vänja sig vid och fatta hur snygga de egentligen är. Tänk om man vid varje släpp av en ny kollektion visste vad som var aktuellt och vad man hade lust på så att man slapp och leta efter sina drömklänningar ett år efter att de var slut i alla affärer... Tänk om man bara visste där och då, så mycket enklare det hade varit!!
    Det tar ofta tid för mig att bestämma mig och då är det redan slut överallt...
    Lycka till med ditt sökande efter dina drömklänningar... Jag skulle oxå vilja ha dem och jag fullkomligt älskar färgen ROYAL!!
    Ha en fin dag!!
    Kram.

    SvaraRadera
  11. I'll keep my eyes open for you beibi!!

    SvaraRadera
  12. Taradiddlen i royal är en av de plagg jag grymt ångrar att jag inte skaffade...särskilt eftersom jag t.o.m. hade förbokat en....men avbokade av ngn idiotisk anledning....

    Söker också efter den i stl. 3. Ser jag flera hojtar jag.... ;-)

    SvaraRadera
  13. Ja det är som MollyB skriver, varför fattar man ofta vad man egentligen bara måste ha först när den kollektionen redan är passé sedan länge… retligt… men det är väl bara att hålla tummarna, så jag gör det, för mig och er andra, att vi hittar vårta drömplagg förr eller senare. Kram!!!

    SvaraRadera
  14. Det finns en Indy dress i chocolate stl 3 just nu på Tradera!

    http://www.tradera.com/Odd-Molly-orginal-klanning-stl-3-auktion_301744_118705553

    SvaraRadera
  15. Tarleena: tusen tack för tipset! Men nu har jag, tro det eller ej, en royal på väg hem... :o) Hoppas hoppas bara att den passar också! Kram!

    SvaraRadera