Powered By Blogger

torsdag 16 september 2010

Vi visste - Idoljuryn fattade

Jag visste det, Linda visste det, Idoljuryn fattade det! Jay Smith är världsklass! För precis som ni gissade, visst var det hans gåshudsframkallande röst som jag och den andra fru G satt och trånade efter i Idol.


Bilden tog jag för något år sedan under en von Benzo-konsert där mr Smith är sångare. Kanske ett av världens bästa band, eller vad säger du Linda?
Over and out, god natt & kram!

10 kommentarer:

  1. Ja, har harvat Von Benzo i bilstereon varenda dag sedan jag fick skivan av dig i våras! Så bra tycker jag att han och dom är! Moa hon sa, "mamma, han måste vinna Idol"....God natt gumman och sov gott!

    SvaraRadera
  2. Hej! Såg en bild på dig någonstans..där du hade en sådan fin sjal i olika färger..jag tror att den var virkad..är det Odd Molly?
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Meeeeeen skit med då....har jag missat nåt bra ikväll då!=) Förresten ja...tack för erbjudandet...ser du någon Amerind någonstans så SKRIK=)kanske räcker med en etta på den här kroppen;D

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  4. Han var ju skitbra!!! Jag kollar också IDOL och framförallt uttagningarna. Kommer bli tufft att välja bort många kandidater men juryn brukar ju ha koll på guldkornen.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Linda: haha… söta Moa, hon har bra smak hon. :o) Men nu måste man ju följa Idol, och kanske ringa och rösta och allt det där… maken undrade vad det är för jävla vänner vi har, som tar tid och kostar pengar… :o) Kram!

    Chatarina: du måste mena den som jag hade på träffen i lördags, jo det är en Odd Molly, vet inte från när den är men jag köpte den på Freeport i början på sommaren. Dyr men jag älskar den. Kram!

    Adela: ja du har missat men han kommer om du vill kan du se klippet på tv4. Jag håller stenkoll, jag lovar! Är det vilken färg som eller någon speciell? Kram!

    Linapina: ja jag tycker det varit ovanligt många med i år. Blir nog tufft. Jag vet ju att mr Smith är ganska blyg/nervös så man hoppas ju att han inte faller på det… Kram!

    SvaraRadera
  6. så sjukt j-la bra! Hans audition går på repeat. Maken är helt såld! KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Vad coolt var det han! Han rockade ju totalt! Han är lätt med i finalen vilken jävla röst och jurryn blev ju fan helt i extas också. Tjohoooo vad roligt!!!!

    SvaraRadera
  8. Ja det var ju nästan givet! Han var superduktig killen. Fast i år är det otroligt många begåvningar, så gallringen kommer bli tuff. Tror denna killen kommer klara sig bra o gå långt!
    Kram

    SvaraRadera
  9. men vilken kul bild!? Sitter trummisen bakom mellan benen eller hus ser det ut? Först trodde jag han var inklippt..eller??
    Jag missade idol igår, ska kolla in honom lite senare..

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  10. Dr Molly: kul att fler bekräftar att jag och Linda har grym smak när det gäller sångare. ;o) Kram!

    Sanni: och fett grymmare är han live! Jag är fortfarande lite lycklig för hans skull. Alltid kul när det går bra för vänner! Kram!

    Annelie: jag hoppas verkligen att han gör det men han är ganska blyg av sig så det blir till att hålla alla tummar att han inte åker på grund av det. Kram!

    Lingonberrie: haha… ja visst är det en helt sjuk bild. Trummisen sitter faktiskt bakom så han är inte inklippt. Jag är lite stolt över den här bilden om jag ska vara helt ärlig. :o) Kram!

    SvaraRadera