Powered By Blogger

fredag 10 september 2010

Leggings på element, paket är hemma & dammråtterace

Jag har syndat… för jag har inte rört mig ett snäpp utanför dörren idag. Jag har varit en mjukbyxeinnetant som har lagt all energi på att jaga livet ur dammråttor istället för leggings och paket. Eftersom det visade sig att jag inte behövde engagera mig ett skit i det som låg utanför hemmet…


Det började med en plastkasse som lite hipp som happ hängde på elementvredet i vårt kök.
”Vad är det för skit”, tänkte jag, rejält sur eftersom maken är lika bra på att plocka undan saker efter sig som han är på att se ut som en svärmorsdröm...

Fast där körde jag allt skägget fett i brevlådan… för vips hade jag grävt fram ett par jeansleggings från Vila.
Som jag, i egen hög person, enligt kvittot som också låg i påsen köpte i måndags. Dagen innan jag blev stämplad med en diagnos i pannan.

Det må låta sinnessjukt men jag kommer faktiskt inte ihåg det. Mer än en svag tanke i bakhuvudet eftersom jeansleggingens trots allt var en smula bekanta.


199 riksdaler. Ett klipp. Svenssontrista som tusan men jag var ju faktiskt ute efter bra pris före snygghet. Och tydligen kan sådana drömmar uppenbara sig på ett element… Plötsligt händer det liksom.

Och eftersom Mr Make har lite dåligt samvete för sin svinstiementalitet på hemmaplanet så kompenserade han det genom att plocka upp mitt paket på väg hem från jobbet. Som innehöll:


Wigwam, almost black. Ett av plaggen som står på min lista över tänkbara adoptionsobjekt på träffen i Malmö. Imorgon! Äntligen!...

Men när jag kom fram till att den inte finns i min storlek i någon av de butiker vi ska avlägga visit hos så var jag ju tvungen att klicka istället...
Att det sedan dök upp en butik till på vår besökslista, som dessutom visade sig ha den försöker jag att inte låtsas om... För nu är den ju redan hemma.

Och tro det eller ej men jag har fler plagg på spaningslager inför morgondagen… ;o) Ha en bra kväll! Kram!

10 kommentarer:

  1. Vilket element, tänk om det hänger en påse där varje dag nu, alltså med svennson innehåll eller ej så skulle ett sådan element förgylla min dag lite:D

    Wigwam i almost black, *drömma drömma* den är underbar. Och vilken närbild på mönstret, fantastiskt, blev ännu mer sugen på den nu.

    Kan tro att det finns mer på listan, det är ju görsvårt att välja och på något sätt prioritera bland allt det fina som finns.

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Fler virrpannor i farten hör jag! Små glada överraskningar bara sådär..
    Tyckte det lät bekant med jeansleggins, hihi.
    Wigwam i almost black är ljuvlig! Måste passa dig suveränt, grattis till den finingen!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Perfekt att ha saker som man behöver ha hängandes på elementen :-)
    Aha... så det var en Wigwam! Jag tror säkert att du har fler saker på din lista som du kan hitta imorgon.
    Paketet är postat!
    Ha en underbar helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Låter som mig det, virrig som få! ;D
    Fast samtidigt ganska kul att hitta något sådär som man glömt bort.
    Wigwamen är helt underbar! Har själv den i just svart. Skulle lätt kunna tänka mig den i fler färger...hm...
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det låter sannerligen virrigt. Även om det verkligen kan hända den bäste (mig.. hehe..)

    Låter ändå sunt och bra att du vilar upp dig ett tag. Ha så kul imorgon och hoppas att du mår bättre snart.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. Ja, så där virrig kan jag också vara:-) Men det är kul att bli överraskad av sig själv ibland. Ta det med ett skratt, hihi. Harddrive is full, more memory space is needed if you wish to download this pair of leggings.

    Sov så gott!

    SvaraRadera
  7. Ja du, jag känner igen fenomenet med att glömma saker. Har nog aldrig glömt att jag köpt nåt dock! Wigwamen i svart var ju skitsnygg på dig, bra köp! Ha det så jäkla bra på träffen i morgon, skulle allt vilja vara med:) Stor kram!

    SvaraRadera
  8. Haha, helgens enda inlägg gör jag hos toppenkvinnan som nog är SMÅTT förvirrad efter sin diagnos ;-)

    Ville bara önska dej & alla töser en RIKTIGT mysig dag i morgon :-) Säj hej till alla från mej åxå :-)

    ♥ Tusen kramar ♥

    SvaraRadera
  9. Helt sjukt men igår när jag var inne i stan på möte hade jag totalt glömt vart jag parkerat bilen innehållandes hund.
    Var tvungen att gå tillbaka till ursprungsstället och gå tillbaka i tankarna hur jag kommit dit - hittade både hund och bil.

    SvaraRadera
  10. Odd Oldies…: haha, ja som pojken med guldbyxorna fast elementet med klädpåsar. Vem skulle inte vilja ha ett sådant? :o) Ja det är supersvårt att välja tycker jag också. Och man ändrar ju sig hela tiden med man vill ha också… jobbigt I-landsproblem. ;o) Kram!

    Annelie: haha… ja vi kan nog starta virrpannornas klubb ihop du och jag ;o) Jag provade wigwamen förra veckan när jag var i Malmö och blev kär direkt. De hade dock ingen 2:a kvar så därför blev den hemklickad istället. Ha en bra dag! Kram!

    A-K: jodå listan över vill-ha är oändlig, det svåra är ju att välja… Fast det lär ju nog bli någon nykomling som får flytta hem under dagens träff i Malmö. Så problemet är trots allt ganska angenämt. :o) Tusen tack underbara för hjälp! Kram!

    Nettan: ja, jag blev otroligt glad när jag såg vad det var för jag var inte helt sugen på att ge mig ut på leggingsjakt, och behövde verkligen ett par hela att ha på mig idag, så kan vara ganska perfekt att vara en virrpanna också. ;o) Ja en wigwam i velvet hade inte varit dumt… synd att bara ha en ensam stackare liksom… :o) Kram!

    Äppelträdet: ja jag är både tröttare och mår sämre än vad jag tror, och framförallt vill, att lyssna på kroppen och knoppen är skitsvårt. Men jag har hört att man kan lära gamla hundar att sitta så det finns ju hopp. :o) Kram!

    Lingonberrie: haha… du är för skön. :o) Ja vad kan man annat göra än att skratta åt sina virrerier… Och de är ju ganska glädjehöjande också, för att slippa en leggingsjakt och kunna slappa, eller hmmm… städa…istället är ju aldrig fel. ;o) Kram!

    Linda: ja du kommer absolut att vara saknad idag! Tur vi har Götet att se fram emot, och 3 veckor går ju snorsnabbt. Hoppas jag i alla fall. :o) Du kommer också att bli skitsnygg i wigwamen, hoppas den kommer snart. Kram!

    Johanssonskan: ja du kommer också att vara saknad på träffen idag. Vi får kompensera med en fika snart. Jag har förresten mailat över mitt nya mobilnummer till dig nu. Ha en bra helg i jobbland. Kram!

    Carina: ja där kan man snacka om panik, hund och bil på villovägar, fattar att du hade panik, skönt de är återfunna och i tryggt förvar igen. Sköt om dig gumman. Kram!

    SvaraRadera