Powered By Blogger

torsdag 9 september 2010

Dagens – på avgasutflykt

Dagens utflykt gick till Försäkringskassan, Åhlens och Apoteket. Inte mycket folk alls på något av ställena så det gick mycket snabbare och smidigare än vad jag hade befarade.
Make mötte upp med hundarna och då blev det även klick. Med kameran.


Angora Long Mix Cardigan, royal
Odd Molly sidenklänning – ingen koll på namn
gammal sjal från Noa Noa
Chrysalis minigown, almost black
Jeans från Gina Tricot
svarta Primeboots

Jag har bestämt mig för att hur skitjobbigt det än känns så ska jag gå ut i alla fall en gång om dagen. För jag är livrädd för att bli en eremit som bara gömmer sig i sin säng, den blir ganska nött på nu i alla fall vill jag lova.
Inbillar mig dessutom att avgasluften som virvlar runt här mitt i city rensar hjärnan, och det behövs sannerligen. Och sist men definitivt inte minst; Mollysar kräver ju sin dagliga dos av offentlig exponering.

Eftersom jag är supersugen på en bok jag har fått tips om, och den inte fanns på Åhlens, så funderar jag nu på om det inte ska bli två utgångar idag. Slå på stort liksom. Vi får se. Ses senare. Kram!

13 kommentarer:

  1. Haha..ja det är till att ha stora planer minsann! Tur du har hundarna som tvingar ut dig emellanåt om inte annat..(så för mig åtminstone)
    Snygg som få är du!
    KRAM

    Ps.Du har mail.Ds

    SvaraRadera
  2. Strongt att du tar dig ut! Jag har diagnosen depression och nu är det tre dagar sen jag var utanför dörren.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du gör rätt, 'tvinga' dig själv i lagom doser.
    Du har den härliga koftan i royal som jag hela tiden bort priorierade förra året.
    Massa kramar!!

    SvaraRadera
  4. Du är sååå snygg i den färgen! Kalasbra att gå ut och leta böcker och plöja sen! You go girl...;)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  5. Det lyser om dig! :-) Och dina kombinationer med snygga underklänningar och trasiga jeans plagierar jag direkt. Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  6. omg!!!!!! vad läcker du är i royal! så fin färg det är...haft min scarf scarf i den färgen och den rutiga plath strap dressen idag, älskade den kombon!
    kram snygging!

    SvaraRadera
  7. Du är klok du. Helt rätt att se till att komma ut - det är så jäkla lätt att bara ligga kvar i soffan framför TV'n när man är helt nerkörd. Och japp - du är skitsnygg i royal:-)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tips på en lite smårolig bok, Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann. Tror att det är så den heter iallafall :-)
    Kram snygging.
    Ps när du ledsnar på koftan kan du väl tänka på mig?

    SvaraRadera
  9. Jag håller med föregående talare, den är skitrolig. Den var det enda som fick mig le under en tråkig period:-)

    Du ser så härlig ut i din cardigan, jag har en i chalk och vill liksom bara ha en svart också och en.....
    Ljus och luft är jättebra för själen, du är duktig som går ut. Vila kan man alltid göra när man kommer in igen..

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  10. Vad snygg du är! PrimeBootsen är så fina på dig. Är de smala i stövelskaftet? Jag har ganska kraftiga vader. Bra att du kommer ut när du är sjukskriven. Jag har också varit tvungen att trycka på pausknappen, har haft det så jobbigt på sistone. Har som vana att ta en promenad i skogen varje dag. Det gör gott i kropp och själ. Kram

    SvaraRadera
  11. Inser att jag kanske ska plocka fram min royal-kofta när jag ser dig:) Snygg som få är du och det är bra att du tar dig ut bland folk. Stora kramen!

    SvaraRadera
  12. Annelie: ja djuren är ovärderliga, dels släpar de ut en, dels är de världens bästa sällskap i innesittarlandet. :o) Nu har du mail. Kram!

    Anonym: jag förstår dig så väl, och jag tror nog att det kan vara precis lika bra att hålla sig innanför dörrarna också, kanske bara korkat att utsätta sig och må sämre. Håller tummarna för att du mår bättre snart! Kram!

    Jeanette: hur kunde du prioritera bort den? :o) Du hade ju varit klockren i den! Kram!

    Adela: ja nu har jag ju tid att plöja böcker för första gången sedan semestern i november förra året. :o) Har en hel hög men har man fått en speciell på hjärnan så har man. Kram!

    Mollymatronan: jag bara älskar kombon chrysalisar och söndriga jeans så plagiera på. Alltid kul om fler har lika excellent smak som en själv. ;o) Kram!

    Filippa: kan tänka mig att den kombon är riktigt riktigt skitsnygg! Kram!

    Anne: tack tack! Jag är ganska såld på royal, tyvärr har jag alldeles för lite i den färgen. Fast sådant går ju att åtgärda i efterhand med hjälp av Tradera till exempel. :o) Kram!

    Lillis: haha… titeln båda ju gott, ska kolla efter den. Tack för tipset. Tyvärr är kofta svårledsnad men jag har dig i tankarna om, mot alla förmodan… :o)Kram!

    Lingonberrie: då ska jag definitivt leta efter den! Bra sagt; ”vila kan man göra när man kommer in igen” Den ska kommas ihåg. Kram!

    Susanna: jag tycker att de sitter precis perfekt. Jag tänkte mäta mina vader för att du ska få en bättre bild men hittar inget måttband bara för det. Så jag återkommer med det när jag har hittat ett. Tyvärr bor jag mitt i centrum, så snacka om att jag saknar skog, som är något av det mest rofyllda jag vet. Hoppas du mår bättre snart! Kram!

    Linda: japp, dags att plocka fram royalen tycker jag. Rödtoppar + royal = me like! Kram!

    SvaraRadera
  13. Tack snälla för ditt svar!Jag är sugen på ett par Prime Boots längre fram. Läste hos Dr Molly att det kommer att komma Prime Boots med en liten ros på, låter fint! Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera