Powered By Blogger

onsdag 29 september 2010

Fy fan vad sne jag blir!...

Står och bläddrar lite förstrött i garderoben när en snilleblixt landar huvudstupa i min skalle. För plötsligt VET jag vad jag ska ha på mig på middagen i Göteborg på lördag. Lokaliserar den och plockar ut den. Gladast i hågen.
Men den optimismen blir inte speciellt långvarig för min Up-to-me-ism dress i lila som jag har använt en enda gång ser ut så här:

Skitskumt att jag inte har sett det när jag lät den ta plats på galgen, eller så har den hängt sönder sig i garderoben… Fy fan vad sne jag blir! Jävla skitkvalitet!!!... Tyvärr hjälper det ju inte att vara förbannad så nu funderar jag istället på hur jag konstruktivt ska fixa den på bästa sätt… Och undrar därför; är det någon som råkat ut för samma sak och hur gjorde ni i så fall?
Eller är det någon annan som har tips och idéer på hur jag, en analfabet på sömnad, ska få den fit for fight igen?

Jag återkommer med en dagens när ilskan har svalnat en smula… Kram!

14 kommentarer:

  1. Åhh, nej! Hur i hevete kunde det hända?? Just nu! Kan du inte laga den själv provisoriskt och låta en sömmerska laga den fint sen.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. DRYGT!! Ja skitkvalité är tyvärr OMs mellannamn....hoppas det löser sig nu!
    kram

    SvaraRadera
  3. Usch vad trist! Jag har en i Indigo, men den är ok än så länge. Den har dock tappat paljetter... Kram

    SvaraRadera
  4. Fy vad dumt! Absolut reklamation tycker jag!!! Om bandet är i siden är det nog svårt att få till en bra lagning utan att göra det kortare... Men hör med sömerska?? KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja, visst är det reklamation! Bättre än så ska det hålla.....Kram

    SvaraRadera
  6. Reklamera, fast då kan du ju inte laga den innan, eftersom tillverkaren måste få chans att laga den och om du gjort det så....

    Vilket betyder att du inte kan ha den på träffen kanske?

    Skulle gissa att de snålat med tyget och sedan inte heller sicksackat eller overlockat kanterna innan de sydde ihop det hela. Plus att de inte har haft stödtyg emellan för att stärka upp det hela.

    Trist, lider med dig. Men den klänningen var ju 17 så dyr så tycker att du ska reklamera snarast!!

    SvaraRadera
  7. Irriterande *morrar* Ännu mer irriterande nu när du kommit till skott & vill ha den på Lördag... Åh... men du... jag tror att du hittar något ÄNNU finare i garderoben *tröstar*

    Du har mejl ;-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  8. Fasiken vad trist!! :( Reklamera, absolut. Det är väl bomullstyg och ska hålla. Du har säkert en något annat fint och helt i garderoben.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Så himla störande! Upptäcka just nu också..hrmm. Ja vad gör du nu då..hinner ju knappast reklamera innan! Tänka om då om du inte har någon "räddande ängel" i närheten..
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Tusen tack för era kommentarer!!! Megakramar!!!

    SvaraRadera
  11. Det är ripsbandet som repat upp sig. de har säker missat att sicksacka kanten och så har den repat upp sig när den hängt på galgen.
    Solklar reklammation!
    Trist bara att du då inte kan ha den på lördag.
    KRAM

    SvaraRadera
  12. Min standardunderklänning var sönder på samma sätt andra gången jag tog fram den :-(

    SvaraRadera
  13. Hej, likadant upptäckte jag på min i lördags, har den i indigo, så jag har snällt lämnat den till svärmor, trist att det blir så med dessa dyra plagg. jag tror i fortsättningen att man inte ska hänga den i banden då den är så tung.

    SvaraRadera