Powered By Blogger

måndag 6 september 2010

Vad tycker ni?

För en vecka sedan hade jag ingen, nu har jag två. Amerinder. Den kroniska jeanskärringen har utökat med ännu en klänning. Jakten på att fösa in lite kvinnlighet i min person har med andra ord roffat ännu ett kjolstyg.

Den är helt fantastico men när jag provade den så slog mig tanken; är jag och klänningar något som går ihop. Egentligen… Vad tycker ni?


Amerind dress, blue. Lite större än den jag nyss fick hem i dark pink. Kilon jag redan önskar långt bort fick liksom lite extra fluff att mingla fritt med.
Ett bälte åkte på för att trolla fram lite form. Inte helt rätt bälte kanske men det enda jag har. Kanske ett smalare… Vad tycker ni?

Sälja kommer dock inte på fråga i nuläget, för jag har gett mig tusan på att jag ska kunna ha denna klänning. Kanske inte med stil och grace men på mitt sätt…

Vi ses imorgon. Kram!

27 kommentarer:

  1. Tycker att du rockar i den klänningen! Kan du inte sätta på Cc jacketen ovanpå så man får se hur det ser ut? Please...jag tror det skulle vara urläckert:-)

    Sov gott!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte du och klänningen blev jättefin med det svarta bältet! :-)

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt tycker jag och det är bara kul att variera sig lite.

    SvaraRadera
  4. Jag älskar min och har densamma. Precis som lIngonberrie tipsar har jag kort skinnjcak till. Tycker det blir urläckert!!
    Ska du ha den på lördag;)

    Kramar

    Dags imorgon?

    SvaraRadera
  5. Den klänningen och din to die for-skinnjacka! Mums!! Klart du kan ha klänning:) Kram!

    SvaraRadera
  6. Skinnjacka, skinnjacka, skinnjacka!

    :-):-):-)

    SvaraRadera
  7. Du är definitivt = Amerinden! Snyggt!!!

    SvaraRadera
  8. Nej, jag tycker inte alls den är du utan jag tycker den ska flytta hem till mig!!! ;) ;) Hahahahahahahaha......skojja bara, fast jag hade inte haft något emot den. Vilken storlek är det på denna då?

    Tycker den är superfin på dig.

    Kram

    SvaraRadera
  9. haha, fluff får flänga fritt ;-)

    Nä.... faktiskt... breda svarta bältet bort... å på med CC .... Men jag har fortfarande svårt med längden ..... Hm... kanske klippa lite Moooahahaha ;-)
    Lycka till I morron ♥

    SvaraRadera
  10. Absolut! Du ser strålande vacker ut:-) Se till att använda dem nu som du kämpat! Vill se en bild på andra Amerinden också och jag säger som de andra ta på skinnjackan, så läckert blir det!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Åh jag dör lite grann. Såg precis skinnjacka på tradera. Jag vill slå knut på mig själv. Sorry för detta lite offtopicstön.
    Du är jättefin i klänningen med eller utan accesoarer!

    SvaraRadera
  12. Helt klart kan du ha klänning! Med Primebootsen och skinnjackan blir det klockrent! Alltid lika kul att kolla in alla dina häftiga outfits!

    SvaraRadera
  13. Du ser bra ut! Bälte och Primeboots passar så bra ihop, och gör den fina klänningen to rock out!

    SvaraRadera
  14. Ni har ju såklart rätt! Skinnjackan! Varför tänka jag inte på att testa med den... Marika - http://systeroddmolly.blogspot.com hade klänningen med skinnjackan häromdan och det var skitsnyggt - på henne måste jag gardera mig med.
    Men klart det ska testas!

    Fengxumamma: nix jag tänkte inte ta den på lördag, har en annan, vardagligare idé. Och japp, idag är det dags... snornervös!!! Kram!

    SvaraRadera
  15. Godmorgon snyggast Josanne!
    Absolut kan ( o skall) du ha den här! Inget snack om annat, tycker den verkar vääldigt mycket du! Skinnjackan på så är du superläcker såklart.
    Lycka till idag!! Det kommer gå så bra, var bara dig själv..
    KRAM

    SvaraRadera
  16. o ja! Du passar ju i allt!!! Undebar AMerind i blue...men det är DU som skall känna dig bekväm!
    Det är bara du som kan bestämma om det är en keeper!
    kram

    SvaraRadera
  17. Nu har jag varit inne och tittat på fina Marika i skinnjackan, guud.
    Får man fråga hur den är i storlek? Det är en 2:a på tradera men jag undrar om den inte blir lite liten på mig. Å andra sidan hatar jag långa armar..
    Jag är lite sugen....
    kramar!

    SvaraRadera
  18. Åhh så fin du är i amerinden! Och jag tyckte det var jättefint med det breda skärpet i midjan också.

    Det kommer att vara superläckert med skinnjackan till :)

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  19. Min första kommentar hos dig, trots att jag snyltläst dina härliga blogg ganska så länge nu....

    Shit, vad häftigt.... sött möter lite salt och det gillar jag!!...:-)... Ta ett par tuffa stövlar till, så är det fulländat!

    Behåll, använd, njut!! Superfint förresten med HM-skärpet! Jag har ett likadant, men inte lyckats få till det riktigt ännu. Får nog prova igen efter att ha sett din kombo.

    Kram
    Monika

    SvaraRadera
  20. Klockrent! du är supersnygg i din klänning, eller det spelar egentligen ingen roll vad du tar på dig ;-)
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  21. Wow - klart du kan ha klänning! Den här är absolut en keeper.
    Kram

    SvaraRadera
  22. Tycker du rockar den! MEd eller utan bälte!!!! Kram

    SvaraRadera
  23. Det är ju det som är flingen med OM:s ljuva klänningar, med slitna boots, en slarvig sjal eller en nött jeansjacka blir de urtuffa. Och kvinnliga. Och fräcka. Heja vad snygg du är i den!

    SvaraRadera
  24. Sjukt snygg i den ju! Jag tycker att det är så häftigt att mixa Molly plagg med tuffare plagg och att kunna ha en lite "sockersöt" klänning fast man är helgaddad. Jag har en tattoo-passion och har tatueringar lite varstans, de flesta i större modell. Tycker att det är heltufft att mixa och matcha!
    Kram Katja

    SvaraRadera
  25. oj glömde ju skriva...
    att jag blev lite lättad och väldigt glad när jag hittade din blogg och såg att fler tatuerade tjejer var Mollytokar. Nu har jag ju sett många andra "tokar" som också gillar både tatueringar och Mollyplagg. Jag skulle aaaldrig stå ut om jag var den enda tatuerade Mollytokan, skulle känna mig så ensam och utanför;)

    SvaraRadera
  26. Annelie: tack gumman! När kommer du till Göteborg förresten, såg att du skrivit att du bokat rum? Jag och Linda har bokat tillsammans och kommer upp på fredagen åda två. Vid 18.30 typ. Är du där redan då också? För i så fall måste kan vi ju ses och pladdra redan då om du vill… :o) Kram!

    Filippa: om du vill kan jag ta på mig saker som du garanterat kommer att garva ihjäl dig åt i Gbg… ;o) För det finns en hel del som jag INTE passar i, lovar! Kram!

    Lingonberrie: jag har svarat inne hos dig men drar samma här: Min Cc är en storlek 3. Jag är en normal 2:a och jag tror inte att jag skulle kunna ha 2 i den. Men jag kan ju ta med min på lördag så får du prova den och känna efter. Jag TAR med den på lördag så kan du prova den om du vill… KRAM!

    Viola: är lite kluven om bältet är jag eller om det är lite för mycket kärring-vill-vara-ung-varning… hmmm… får nog suga på den karamellen en stund till. :o) Kram!

    Vikingafrun: hej vad kul att du skrev nu! Alltid roligt med nya Mollytokar som ger sig till känna. :o) Det får du gärna göra igen :o) Kram!

    Peggy: tack! Och framförallt FÖRLÅT att jag varit så frånvarande hos dig bland andra… Lovar att bli en bättre bloggvän… Kram!

    Anne: ja inte minst med tanke på den extrema seperationsångest jag har när det kommer till Mollysar… klart den får stanna. :o) Kram!

    Sanni: tackar & bockar, säger du så, så är det så. :o) Kram!

    Mollymatronan: jag var snabbt in på din blogg och la till dig i min blogglista. Hann bara läsa pyttelite men tar igen det, var så säker! För det minimala jag hann läsa gillade jag som fan. :o) Kram!

    Katja: haha… jag har helt missat dina tatueringar på bilderna i din blogg. :o) Men vad kul med ännu en tatuerad Mollytoka. Jag har inte supermånga och inte jättestora men tatueringar är ändå ett fett stort intresse. Kan vara för att maken är tatuerare… :o) Och ändå tillräckligt framträdande för att du ska slippa känna dig ensam. :o) Ska du förresten med på lördag? Hade varit kul. Kram!

    SvaraRadera
  27. Japp, jag kommer med på lördag. Min syrra ska hänga med och vi kör till Malmö med bil och kommer troligtvis till lunchen. Vi hoppar över Unica denna gången och börjar med maten, mums!
    Kram!

    SvaraRadera