Powered By Blogger

lördag 25 september 2010

Dagens, Ikeabesök & fett shoppingsug

Eftersom jag är så vansinnigt optimistiskt lagd så hade jag väntat mig att jag skulle behöva genomlida Ikeabesöket från helvetet idag. Och visst var det folk till förbannelse, men det blev ändå aldrig någon känsla av att sprattla som en hjälplös och desperat sardin i burk.
Förmodligen eftersom de har byggt ut Ikeat till gigantiska mått. Så pöbeln befann sig liksom på avstånd hela tiden… ;o).

Värre var det på köpcentrat bredvid, fast vi var ändå tvungna att gå in där en liten sväng eftersom vi båda drabbades av ett fett shoppingsug på ett visst märke.
Och nu pratar vi INTE Odd Molly. Utan… haha… det tänker jag faktiskt inte avslöja, för en fick följa med mig hem (en annan finns numera i makens ägo) men det är något jag tänkte ha på mig på träffen i Göteborg nästa helg…

Två bilder på the stass of today kan jag däremot visa, den första tagen på väg ut från köpcentrat, den andra på Ikea, i en guldspegel eftersom jag hade önskat att jag fick plats med en sådan hemma, vilket jag inte får.


CC jacket, almost black
Voile short dress, rose
svart baslinne från Gina Tricot under
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots
väskan är en gammal sak från Diesel

Jag är inte så sur som jag ser ut att vara på bilden, för det är istället min koncentrationsmin, att skjuta bilder från höften kräver nämligen skärpt uppmärksamhet. I alla fall om man är jag...

Nu ska vi inviga våra nya köksstolar, som blev inhandlade på Ikea idag, det genom att lyxa på smörgåstårta med lax och räkor. Sedan blir det förmodligen tv eller någon film, beroende på vad som lockar mest. Kanske att jag även tar mig en liten bloggenad, om jag lyckas hålla mig vaken…

Önskar alla en superbra kväll. Vi ses imorgon. Kram!

11 kommentarer:

  1. Hej! Ja, på IKEA hittar man alltid saker :) Du är lika snygg som alltid!!
    Kram och ha en bra filmkväll

    SvaraRadera
  2. Vilken dag? Jag brukar bli helt matt på ikea och som många andra komma hem med annat än det var tänkt. En liten positiv sak är att i det nya boendet kommer vi ha plats med en stor jättespegel..frågan är bara hur stor, hehe. Grattis till de nya stolarna!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ikea en lönehelg i Örebro är ingen bra idè! Det är Sveriges minsta Ikea-varuhus, så är det mycket folk är det trångt som f-n. Dagens stass är skitsnygg, jackan är bara för jävla läcker! Har försökt ringa, kom inte fram. Vi hörs gumman! Kram!

    SvaraRadera
  4. Skönt att det var överkomligt på IKEA, annars kan det ju vara katastof en lönelördag.
    Superfin outfit!
    och visst blir jag nyfiken på vad ni köpt! Den som lever får se... inte så långt kvar nu :-)
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Något smycke kanske? Jag tycker det ser ut som en Smyckabag du har i handen. Då ska kanske jag visa i min blogg vilka smycken jag handlade där i förra veckan snart.

    SvaraRadera
  6. Chatarina: ja tyvärr finns där lite för mycket så man inte trodde man behövde men som man bara måste ha när man väl står där, fast vi höll oss ganska mycket till planen igår, lite stolt faktiskt. :o) Kram!

    Lingonberrie: ja helt matt var man fast jag hade väntat mig värsta panikångesten så därför kändes det helt okej ändå. Åhhh, stor spegel med fin ram… vill ha! Kram!

    Linda: ja shit vad jag älskar jackan! min telefon är skitskum, måste fixa en ny men blir liksom aldrig färdig till det… Har du mitt hemnummer? Annars kan jag maila över det. Kram!

    A-K: gigantiskt varuhus lindrade katastrofen, tack och lov. :o) Inte alls långt kvar… och det är nu man börjar känna av vad-ska-man-ha-på-sig-paniken. :o) Kram!

    Efva: ;o)… då får jag ju hålla utkik hos dig då. Kram!

    SvaraRadera
  7. Godmorgon finaste,
    vad skönt Ikea-trippen avlöpte utan större problem! Det KAN ju ibland bli en tröttsam historia. Glädjande ni fick med era stolar hem.
    Ja det finns ju faktiskt andra saker som lockar oss förutom Mollysar..även om det inte är alltför ofta! Spännande är det, vi får vackert vänta o se.
    Ha en mysig söndag!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Jag har ditt hem nummer nånstans! Ringer på det om det inte funkar sen:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  9. Skönt att IKEA var uthärdligt. Jag har småångest varje gång jag "måste" åka dit haha. Det går en gratisbuss från City så jag brukar ta den sista en fredagkväll för ingen vettig människa spenderar fredagkvällen på IKEA ;-) Vill också ha en riktigt svulstig spegel i hallen men det skulle fordra ommöblering och borttagande av en högt älskad egenhändigt guldmålad krusidullig karmstol så jag tvekar.
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Skönt att ikeaturen gick bra! Snart, snart är det lördag! Åh vad jag längtar!
    Vad har du för storlek på klänningen? Sitter så fint på dig!

    SvaraRadera
  11. TACK för hjälpen!
    Var ju inte så svårt egentligen, men jag vågar ju knappt trycka på en knapp..
    Tack igen!
    Kram

    SvaraRadera