Powered By Blogger

söndag 12 september 2010

De fick följa med hem…

Dags att avslöja vad en heltokig kärring fick med sig hem från träffen i Malmö igår.


Japp ni ser rätt, förutom chrysalis minigown, lite indigo som satte spiken i kistan för en komplett samling – ganska galet bara det egentligen… så ramlade det in inte mindre än två Tutu T88… till… Hur tänkte jag där?
Alldeles för mycket trots att man kan tro att det var precis tvärtom.
Alla dessa Mollysar, alla dessa val… ibland ställer de till det i skallen och vips öppnar man adoptionsfamnen för fler än man tänkt…

Tror inte riktigt att jag fick fram det igår men tusen tack för en underbar dag i Malmö, det är helt sjukt vad ni brudar är beroendeframkallande... nu saknar man ju er ännu mer, trots att det bara var igår vi sågs... tur att en del av oss har Göteborg som väntar runt knuten. :o)

Nu ska vi snart åka på hundutställning, en cirkus som till och med är snäppet galnare än Mollyland...
Sköt om er & ha en bra söndag. Vi ses lite senare. Kram!

13 kommentarer:

  1. Men hej å hå, missade helt att du fick med dig den gröna hem också. Men jag är glad för din skull och jag har ju hejjat för denna hela tiden. :)
    Håller med, tur att det inte är långt kvar till nästa träff. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härliga inköp!
    Det där ju typiska Josanne-plagg så du gjorde helt rätt val!
    Ha en fin söndag!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Grattis till fina inköp. Ser fram emot provningsbilder. Du som är min Chrysalis guru, vilka färger kom den i till våren förutom almost black och dark powder?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Vilka fina köp du gjorde, skulle gärna ha en rosa Tutu men vi får se. Nu är det en överfull söndag som väntar med gudstjänster och pilgrimsvandring.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Klockrena köp! En svart eller grön Tutu finns med på min önskelista. Ha det så bra på hundutställning/cirkus:) Kram

    SvaraRadera
  6. Oh snöggt snöggt! Tutu är underbara!

    SvaraRadera
  7. Tack själv för igår!! Ses SNART igen! Kramar

    SvaraRadera
  8. Oh vad fina! Nu väntar jag på dina outfit bilder med crystalis inspiration (indigon, så klart)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Det var jättetrevligt att träffa dig också och jag önskar vi hade hunnit prata mer. För jo, hundutställningscirkusen den är jag också bekant med =)
    Det blir en ny liten valp till våren efter 2 hundlösa år.

    SvaraRadera
  10. Tack för igår, det var trevligt att träffa dig och alla de andra tjejerna. Lycka till på hundutställningen!

    Kram Katja

    SvaraRadera
  11. Du gjorde helt rätt i att köpa båda...Du passar i rosa!!! Den bara förstärker det röda i din hårfärg. Jag tyckte iallafall att du rockade fett i den rosa!! Den gröna är oxå fin...ska nog jaga den till mej själv!! Har inget grönt i min garderob än. Hoppas du snart visar nån fin kombo med den nya chrysalisen...som jag oxå vill ha! Tack för en otroligt rolig och galen mollydag! Kram Åsa från Älmhult

    SvaraRadera
  12. Jeanette: jag velade ju som en tok men gick tillbaka in på Factory och slog till på den gröna i sista sekund… tyckte att det var bättre att eventuellt ångra sig på det här hållet än att inte ha köpt liksom… Snart ses vi igen – najs! :o) Kram!

    A-K: kul att du säger så – för det är så jag ”försvarar” köpen, att de är typiska Josanne-plagg. :o) Kram!

    Hilde: haha… chrysalisguru… fast jag har ju faktiskt alla… Förutom dark powder och almost black kom den i powder, väldigt lik höstens fast höstens drar lite lite mer åt laxrosa (vi jämförde i Malmö i lördags), sen kom den även i lite lilac och rouge. Kram!

    Eva: ja den rosa tutun är superfin. Mycket snyggare och mer sting i färgen än på produktbilderna. Garanterat snygg till prästkappan. Nä då jag försöker inte alls pracka på… ;o) Kram!

    Linda: ja du var skitsnygg i den svarta och jag tror du passat minst lika bra i den gröna. Kul med en färg man inte redan har också, tycker jag i alla fall. Kram!

    Linda: ja jag har trillat dit totalt på Tutu, tydligen. ;o) Kram!

    DrMolly: underbart fixat, tack!!! Ja det är faktiskt SNART. Kul! Kram!

    Lillis: haha, ja aldrig utan en chrysalis. Hur tråkig som helst är jag när det kommer till att kombinera… Alltid den enkla vägen… :o) Kram!

    Helen: haha… ja nog är det en cirkus alltid. Vi åker mest dit för att shoppa, det finns ju mycket behövligt och en hel del ”bra att ha” och lite för att träffa lite folk vi känner. Kul med valp, saknar den tiden lite. Vad blir det för ras? Kram!

    Katja: superkul att träffa dig också, synd vi inte hann prata så mycket bara. :o( Vi får väl ta igen det nästa gång. Kram!

    Åsa: ja du var skitsnygg i chrysalisen, i både den gröna och lite indigo. Och klart man måste ha något grönt i sin garderob… haha… Jag kommer att maial dig under dagen. Kram!

    SvaraRadera
  13. Det blir en brun labradorhane, hoppas vi.
    Men icke till utställning; han ska bli vårdhund när han blir stor är det tänkt.
    Och en brun är liksom mer... Mollychic =)

    SvaraRadera