Powered By Blogger

torsdag 30 september 2010

Dagens & jag kanske skulle chocka mig själv…

Nu kan jag pricka av två saker på min att göra innan Göteborg-lista. Naglarna är fixade och så är mina snuskigt kluvna hårtoppar numera ett minne blott. Återstår att spana garderob och packa.
Projekt som jag drar ut på in i det sista. Alltid. Helsjukt för hur jäkla svårt ska det vara… men ju längre jag väntar desto mindre velande blir det. Och det hamnar ju på plus.

Men å andra sidan så missar jag istället att få med mig en del… typ viktiga grejer som örontops, datorsladd och plagg att matcha med… så ur den aspekten andas det idiotstämpel lång väg…
Kanske skulle chocka mig själv och faktiskt packa med en hel hop timmar till godo den här gången…
Och avsluta mitt svammel här med att visa bilder på dagens outfit:


Wigwam dress, grey
Chrysalis minigown, lite lilac
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
Pinuppbiketten
Scarf scarf, royal

Vi ses senare, antingen ikväll eller imorgon. Ha en bra kväll därute. Kram!

9 kommentarer:

  1. Åh så avis jag blir på den wigwamen, alldeles för sent har jag kommit på att jag måste ha en sådan grå, har den i dark pink "bara" . Nåja, håller utkik på T! =)
    Inte långt kvar nu!!
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Filippa: haha... nästan lite komiskt för jag har precis insett att jag bara måste ha den i dark pink... :o) Vi får väl hjälpas åt att hålla superspej på T. Om ett dygn är jag i Gbg, känns overkligt. Och lite nervöst. Men skitkul! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag klarar heller inte av att packa i god tid - blir alldeles för mycket funderande och "tänk om". Jag brukar riva ut allt jag skulle vilja ha med och sprida ut över sängen för att sedan sålla bort sånt som inte är nödvändigt. Detta rafsande brukar gå inledas ca 1 tim innan jag måste gå ut genom dörren. Svårt avis på dig och alla andra som ska ses i Göteborg ;-)
    Kram snygging

    SvaraRadera
  4. Anne: haha... det är ju exakt samma packmetod som jag har. :o) Man håller på att få en hjärtinfarkt av stressen varje gång och det funkar bara sådär tycker jag men det är det enda sättet jag kan packa på. :o) Försökte nu nyss att vara förutseende men det gick inte...
    Synd du inte ska med till Göteborg, hade varit kul att träffa dig! Hoppas det blir någon annan gång istället. Kram!

    SvaraRadera
  5. Jaha du, det där med packa brukar ju vara ett kapitel för sig! Du ska inte tro jag har kommit igång med det nej..fast jag har en massa som måste göras innan vi åker! Konstigt det där, måste tydligen röra till det för mig själv varenda eviga gång!
    Snygg som attan är du i den Wigwamen!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Jag packar aaaaldrig i tid. Det går bara inte. Å andra sidan vore det kanske dags att leta upp en lämplig tågavgång, inte ens det har jag gjort. Å andra sidan åker jag ju inte förrän på lördag så det är gooott om tid. Åker ju regionaltåg så det behöver inte bokas heller...

    SvaraRadera
  7. Ja=) Eller så byter vi=)?
    *försöka kan man ju alltid* =)

    SvaraRadera
  8. Fixa naglar?! Mina ser ut som f-n. Kanske man skulle ha tänkt på! Wigwamen i grått har jag på min önskelista.....Kram!

    SvaraRadera
  9. Annelie: haha.. ja röra till det för sig är lite av min specialitet också. Men NU ska det packas… har ju lite drygt 3 timmar på mig innan tåget går så det känns trots allt hellugnt den här gången… Kram!

    Nena: haha… känner igen mig… och nu slog det mig att jag inte fått min tågbiljett än… shit, hoppas den dimper ner i brevlådan idag för annars är det problem… Kram!

    Filippa: näää, och det var makens ord, han är nämligen väldans förtjust i den grå och eftersom han är en stor sponsor så får jag lyssna på hans vilja också… sorry… Kram!

    Linda: ja jag håller ju på med sådant fjoll, en yrkesskada eftersom folk glor på mina händer när jag skriver under intervjuerna… Kram!

    SvaraRadera