Powered By Blogger

onsdag 15 september 2010

Dagens & två paket, ett läsbart, ett bärbart

Jag har inte speciellt mycket action att rapportera om härifrån direkt. Inte mer än att jag till exempel hade på mig det här vid dagens utevistelse:



Bikette a la höst 2010
Tutu T88, lite pink
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
Halsband från Unica, inköpt i lördags

Denna stass fick svassa med till postumbudet för att hämta ut ett paket. En spontanklickad Molly. Jag som då rakt inte alls skulle spendera ens minsta lilla moneta på Mollysar förrän träffen i Göteborg…
Jag ljög, jag är en dålig människa, förlåt…
Bilder på nyförvärvet kommer antingen ikväll eller senast imorgon bitti, för nu tänkte jag försöka kombinera matlagning med bokläsande.

Fick nämligen ett paket till idag, i brevlådan, en bok från en Mollysyster – tusen tack underbara!!! och som det kliar i läsnerven att kasta mig över den…

Idag måste det dessutom tittas på Idol, ryktet säger att en jag känner kommer att figurera där, troligast ikväll… spännande värre! Ha en bra kväll! Kram!

14 kommentarer:

  1. Du är fin som alltid! Tycker du "sköter" dig bra med läsande och annat...då får man klicka=)
    Om du mot förmodan kommer på tanken att sälja en av dina Amrerinder så call me please! Letar med ljus och lykta!=)

    Kram och ha en skön slappkväll nu!=)
    Adela

    SvaraRadera
  2. Vad snygg du är idag... igen!
    Supersnyggt matchat!
    Hoppas att du kommer att gilla den!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Du är så snygg i din Tutu! Jag hade sett ut som en broderad gris i den :( Men du rockar den och gör den lite tuff tom. Fattar inte hur du lyckas? Ohh kul! Hoppas att han/hon går vidare! Kram

    SvaraRadera
  4. Supermatchning på kläderna !
    Du är en ☆ !

    Å du... står det Diddi på ditt ♥ så har vi likadana ;-)

    Sådär, nu är dagens kvartsläsning av bloggar avklarad ;-)

    Största kramen ! Vi hörs av ♥

    SvaraRadera
  5. Den Tutu:n klär dig mer än den i lite military. Det kan kanske bero på att du känner dig finare i den:)

    Man får ändra sig när det handlar om nödvändiga inköp och förresten så kanske du hade blivit utan om du inte slagit till nu, så det köpet räknas inte eftersom det var nödvändigt./K

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Du är som alltid fin. Jag är nästan övertygad om att det spontanklickade blir bäst så är det för mig i alla fall. Måste övertyga mig själv att det är så eftersom jag gjorde ett spontanklick tidigt i morse, men egentligen är det den underbara kramfilmen hos Lingonberrie som är orsaken, blev så upplyft av den så jag såg den tidigt i morse igen och så bara blev det ett klick i ren tårögd glädje. Det funkar väl som tantlogik!
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Åh, är man medansvarig för klick?! ♥
    Du är jättefin Jossan, ska du se modeshowen ikväll kl 23? På Odd Mollys hemsida alltså? Jag hade bullat upp med en påse chips som tyvärr redan är slut..fyfyfy på mig. Får se om man håller sig vaken tills dess.

    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Håller mig låååångt borta från datorn och webb shopparna... Inte för att jag vill utan för att det är så mycket just nu.
    Fin som alltid är du!Kram

    SvaraRadera
  9. Jag läste förresten fel. Trodde ett tag att du sa att du skulle vara med i idol? :-)

    SvaraRadera
  10. Nä inte ljög du heller, du slant bara lite =)
    Ska bli spännande att se vad det blev av det.

    SvaraRadera
  11. Jäklar vilket fint halsband! Ju mer jag ser dig i dina Tutusar detso mer övertygad blir jag om att jag måste ha en! Jag tittade på Idol jag med, int fan var han med. Blir att titta i morgon med. Two weeks to go baby!!! Kram

    SvaraRadera
  12. Mums i rosa!!! Spontanklicka du bara finns nog en väldigt bra logik så här inför en stundande molly-träff;)


    Kramar du fina

    SvaraRadera
  13. Adela: haha… ja det finns ju alltid en anledning att klicka, den här tar jag till mig direkt. Tack!
    Amerinderna lär nog stanna här länge, förevigt kanske till och med. Men jag hjälper dig gärna att hålla koll på en åt dig. Fast 2 är väl för stort för dig? Kram!

    A-K: ;o) Kram!

    Sanni: haha… din sköna stolla… det är nästan så man är riktigt sugen på att tvinga på dig en i Göteborg, för jag har alltid drömt om att få se en broderad gris irl… ;o) Ryktet säger att han t.o.m. blir en av topp 10, vi får väl se… Kram!

    Johanssonskan: japp det står Diddi på det (lite obehagligt eftersom jag tänker på Bai Bang-Diddi men men…) Ännu en sak vi har samma alltså… haha… vilken kanonsmak vi har. ;o) Jobba inte ihjäl dig gumman!!! Kram!

    Mimmi: haha… du är underbar! Jag vet ingen som har så många och så förbenat BRA bortförklaringar som dig, jag bara älskar dem! Och jo jag känner mig finare i den rosa. Kram!

    Jeanette: tackartackar! Jag har förresten mailat dig. Kram!

    Eva: haha… det där är absolut tantlogik i sin bästa skepnad. För är man tårögd så ser man ju inte ordentligt och då är det ju så otroligt lätt att slinta på tangenterna… och då räknas det ju inte… ;o) Kram!

    Lingonberrie: haha… ja här i Blogglandia är man ju ofta medansvarig för klick, fast det är bara bra för då kan man själv skylla ifrån sig på andra när man råkar slinta på klickknappen. ;o) Och som jag känner igen mig med chipsen, det måste vara något skumt hål i våra påsar som slukar dem innan vi hinner märka det. :o) Haha… jag i Idol det hade varit en syn det… Fast det kan hända att jag skymtar förbi i Kniven mot strupen den 30/9… Kram!

    Lillis: som sjukskriven har jag ju tyvärr all tid i världen att lulla runt i webbshopar men nu blir det skygglappar på, för här ska inte klickas ett dugg mer innan träffen! Kram!

    Helen: haha… ja jag fattar inte varför det är så lätt att slinta hela tiden… ;o) Kram!

    Linda: jo du ikväll smäller det.. precis i slutet igår, när de visade lite snabbt vad som ska hända idag så skymtade han förbi, fick en puss i pannan av vår favorit Jihde... så då får man med andra ord genomlida skiten i kväll igen... :o) Klart Linda ska ha en Tutu i Gbg… :o) Two weeks!!! Underbart! Kram!

    Fengxu: jag skyller på tantlogiken… men NU är det minsann slutklickat innan Gbg. Om jag så ska behöva lägga in mig på avgiftning till dess… ;o) Kram!

    SvaraRadera