Powered By Blogger

fredag 3 september 2010

Liten provning på Ajabaja & min första 4:a…

Den är liten men genomtänkt. Min provning som jag gjorde på Ajabaja i eftermiddags. Ja nästan i alla fall, för ett plagg hamnade faktiskt på kroppen i en helt annan färg än jag tänkt. Den här:


Tutu T88, lite military blev Tutu T88, lite rose. En färg jag tidigare dissat eftersom jag tyckte att den var för blek när jag såg den irl då. Jag måste ha haft ett stort dimmigt moln i ögonen den gången för den är hur läcker som helst. Tyvärr kommer den inte riktigt till sin rätt på mina taskiga bilder...
Och dock lite för lik den jag redan har i white, men jag var tvungen att prova den i alla fall. Som ett substitut för lite military som förmodligen är slut på Ajabaja, precis som söta Lingonberrie redan har berättat för mig.

Resten gick enligt planen, som är densamma som min lista från igår över plagg som jag visade under rubriken Fall för Malmö.


Wigwam, almost black. Makens klara favorit av mina listade drömplagg. Eftersom jag själv dragit blicken en smula mer åt den här…


… Wigwam, i velvet, så blev båda dokumenterade för vidare granskning under helgen. Ja, det gäller att ta sitt beroende på yttersta allvar och analysera detaljer, så som färg, efter konstens, och krånglighetens, alla regler. Så att man kommer fram till en vinnare. :o)
Har ni lust får ni självklart gärna berätta vilken ni tycker att jag ska ha.

Sist men inte minst halkade även detta habegärplagg med in i hytten:


Chrysalis minigown, lite green Mest för att jag har grävt minsann, och sett att det bara är Ajabaja av alla svenska webshopar, som JAG har koll på måste understrykas, som har tagit in denna färg.
Och eftersom 3:an, som jag normaly har i denna modell, var slut. Och 2:an inte ens kommer på fråga att provas eftersom höstens är bröstsnålare än vårens så var jag liksom bara tvungen att gå i närkamp med 4:an. Deras sista.

Och då fattar ni ju liksom vad som komma skall… Och ni har rätt, japp, självklart fick den följa med hem! Jag kunde bara inte lämna den lilla stackaren åt sitt ovissa öde... Lite stor här och där men sitter perfekt över brösteriet. Inga nojjar att mina valkar ska spräcka sömmar så jag är supernöjd, och hoppas att den hyser samma känslor över att ha fått ett garanterat permanent hem.

Nu börjar mina bokstäver ta slut och om inte samma öde ska drabba mitt äktenskap så är det hög tid att säga arrividerci till er och prata lite med mr make istället. Vi ses imorgon. Kram!

15 kommentarer:

  1. du passar verkligen i allt ju!!
    jag tycker mest om den svarta wigwamen...men du passar i båda två. jag röstar på svart!
    chrysalisen är ljuvlig i lite green, önskar jag kunde ha silke!!
    kram!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med din man, den svarta Wigwamen är snyggast på dig:) Det blir bra oavsett vilken det blir, du är snygg i allt.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Även jag håller med maken, mannen med den goda smaken gällande makan och hennes kläder (resten har jag ju ingen aning om). Den svarta är perfekt.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Den svarta Wigwamen ÄR du! Kram och tack för pratstunden:)

    SvaraRadera
  5. Den svarta är klockren på dig! No talk about it!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ålskar wigwam oavsett färg, har själv köpt velvet, men håller med de andra. almost black blir nog bäst till dig!
    Och du, din make är väl värd uppmärksamhet, ägna dig åt honom resten av kvällen! Kram

    SvaraRadera
  7. mmm ett av de där plaggen hänger här - hemligt - och skall premiäranvändas ikväll - så jag röstar givetvis på just det plagget om du skall välja.

    Synd på fina underklänningar att de inte görs i storlek 7 typ ;) Vilket härligt fall det blir på 4an för dig - förstår att du slog till!

    KRAM <3

    SvaraRadera
  8. Godmorgon hjärtat!
    Kan bara hålla med kören ovan, den svarta är klockren på dig!
    Lite green ser intressant ut men borde inte den funnits i våras undrar ju jag..
    Visst borde vi jämföra våra Mollyrober nån gång..verkar finnas en hel del lika. Glömde ju svara på din fråga igår, ja jag har den tunikan (hängde upp den nytvättad just igår).
    Ha en skön mysig helg med Mr Maken!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Båda är superfina :-) Jag har köpt en velvet.......men skulle gärna vilja ha en i almost black också. Men jag tycker också almost black helt klart är finast på dig!
    Ett bra val blir det vilken du än väljer!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  10. ... och rolig är du också... Kram.

    SvaraRadera
  11. Har du fått mail från GBG,s träffen?? Till mig kom det inget..snyftar o undrar om jag inte kom med denna gången!?
    KRAM

    SvaraRadera
  12. Jag har fått mail nu! Glömde ju min dåre att jag anmälde mig på makens mailadress efersom min dator kapsejsat just då..sicket minne jag har! Vad kul det skall bli..du kommer väl..?
    Kram

    SvaraRadera
  13. Tack för era åsikter! Som säger precis vad jag också bestämt; Svart it is! Det räckte faktiskt att jag kikade på bilderna en kortare stund för att komma fram till det. Nu återstår att se om jag hittar en 2. Den jag provade på Ajabaja igår var i 3, 2 är slut där. Och 3 är lite för stort även om det inte riktigt syns på bilderna.

    Bina: Spännande att se vad du lurar på den här gången. ;o) Kram!

    Annelie: men??? Jag har fått mail, håller tummarna stenhårt att ditt bara är på tillfälliga villovägar… Kram!

    SvaraRadera
  14. Annelie: läste precis hos Bina... vad glad jag blev! Kram förvirrade vännen, ;o)

    SvaraRadera
  15. Haha..skrattar för mig själv. Mer virrpanna än mig får man leta efter! Borde hållas kopplad..hi hi. Skall bli så roligt så roligt! Nu skall jag ut på ärenden, blev sen för jag mest irrat omkring här..
    Ha en bra dag!
    KRAM

    SvaraRadera