Powered By Blogger

söndag 5 september 2010

Fall för Malmö i nerbantad version

6 dagar till träff i Malmö, 27 dagar till träff i Göteborg. Det allra roligaste och viktigaste med det är att få träffa alla underbara tjejer! En hel del för första gången, några igen.
Det ska bli hur kul som helst och hösttråket som tar över alltmer utanför dörren känns liksom så mycket lättare att stå ut med när man har något att längta efter.

Men Mollyträff innebär även roliga butiksrajder. Så med två träffar och dessutom med livsförändringar i faggorna som långt ifrån kan kallas gynnsamma för min ekonomi så gäller det att prioritera. Och därför har jag bantat ner min lista över Mollysar som jag ska ägna uppmärksamhet i Malmö.
Så nu är det enbart dessa som gäller som eventuella adoptionsobjekt:


Garderar mig dock med att en annan färgsättning kan komma i fråga i något fall. Men med en lista i bakhuvudet är det större chans att jag håller mig till den och inte går bärsärk och kastar mig hej vilt över lite vad som… inbillar jag mig i alla fall.
Nu är ni vittnen, vilket kanske gör det lite lättare att hålla sig i kragen… inbillar jag mig i alla fall… Funkar/funkar inte? Om en vecka vet vi... ;o)

Från Mollysar att erövra till redan inneboende sådana, min rensning fortsätter idag. Även städning av hemmet och hundpromenader står på programmet. Hoppas ni får en riktigt bra söndag. Vi ses senare. Kram!

12 kommentarer:

  1. Alla dessa fyra bor hos mig! Så jag är nöjd...! Tur då att jag inte ska på någon träff. Har inte möjlighet helt enkelt. Hoppas ni får kul, eller, det räknar jag med!

    SvaraRadera
  2. Forbid Me Not: jag har helt missat din blogg... :o( så kan man ju inte ha det men någon som har så grymt bra klädsmak!!! Så därför finns du med i min blogglista nu. Hoppas det är ok? Kram!

    SvaraRadera
  3. Fina saker! Hopaps du hittar dom.

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Tina: jag har tänkt på den också... tänk om jag inte hittar något av det i rätt storlek... hjälp... då blir det ju kaos och panik... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej! Den svarta klänningen är så fin..jag ska prova den imorgon , men den rutiga varianten, hos vårlokala butik..
    Ha en super dag
    kram

    SvaraRadera
  6. Hej och tack för en inspirerande blogg, säger en alldeles färsk "Mollybloggerska"! Jag köpte den svarta Wigwamen för ett par veckor sedan, och jisses vad nöjd jag är! Snygg med ett par "rougha" jeans och kängor under, eller med "tunnstrumpor" och smäckra stövlar. Tycker den känns lite längre i modellen än vårens tunikor, lite mer som en klänning (om man vill).

    Hoppas det är OK att jag länkar till dig i min blogg? Hej hopp!

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!

    Jo, jag hade en underbar dag igår men jag lyckades jobba lite ändå, men en liten vigsel av sötaste brudparet räknas väl inte?
    Underbar också därför att jag sa ja igår vid 17.00 till älsklingen iförd min Molly naturligtvis. Så nu lever inte prästerna i synd längre....och nu drar vi till Venedig.
    Snygg lista ovan förresten och nästa träff ska jag komma som ett skott.
    Många kramar från Eva

    SvaraRadera
  8. Hej raring!
    Ibland är stora livsförändringar nödvändiga! Både på gott o ont..nu hoppas jag det blir en bra sådan i slutändan! Fast vägen kan vara krokig förstås.. Vi har haft en så skön härlig söndag med lite småprojekt o fika ute. En riktigt bradag här..
    Hoppas allt går enligt planerna!
    KRAM

    Till Eva Solid; GRATTIS vad roligt! Ha en underbar Venedigresa o njut tillsammans!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Finfina plagg du har valt ut! Jag har själv en wigwam på väg, en svart. :-) Kram på dig!

    SvaraRadera
  10. Fin lista! Kan du hålla dig till den;) Kram!

    SvaraRadera
  11. Det var ingen dålig lista:-)))
    Ja, två fantastiska träffar har vi framför oss gumman och flera roliga underbara vackra butiker att shoppa i...
    Idag ringde de från postkodslotteriet och jag trodde att äntligen var min stund kommen, Molly butiker här kommer JAG liksom...Men inte, de ville bara ha mitt mobilnummer så jag kan få sms OM jag vinner:-D

    Jag känner mig själv, listor fungerar inte här, jag är för impulsiv för det...
    Så här ska det provas på lördag!!!

    Kram läckra fina

    SvaraRadera
  12. Chatarina: du får gärna skriva och rapportera efter din provning. Den rutiga är också supersnygg! Tyvärr finns inte någon av dem i de 2 lokala Mollysäljare som härjar i min by. :o( Håller tummarns! Kram!

    Mollymatronan: tuffa jeans och kängor, lite som jag testade den är så jag tänkt mig. Grattis att du har den – lite avis är jag allt. Måste kolla in din blogg ju, spännande :o) Klart du får länka, jag blir bara glad och hedrad! Vi ses igen. Kram!

    Eva: och det skriver du så här!!! Mitt i en kommentar! Att ni slog till… och nu får jag faktiskt svära eftersom jag ju hade velat gratta er betydligt bättre än att bara skriva grattis här… så vad fan har du inte berättat det tidigare för… Jag har dock full förståelse för att man vill gifta sig i skymundan utan ståhej. Jag och maken gifte oss i smyg. Han och jag, 2 obligatoriska vittnen – en kompis föräldrar så inga vänner kunde gnälla över att någon av dem fick komma men inte andra, och våra vovvar. Alla andra fick veta genom vykort vi skickade från Kap Verde, dit kosan styrde dagen efter the vigsel… bla, bla… Jag är superglad för er, tänker på er med mycket värme i hjärtat!!! Men kn ändå inte låta bli att fråga; var det DEN Mollyn, som du vigt åt tillfället som fick följa med? Haha… som du tog mig på sängen här, känns banalt, vill göra mer som sagt men GRATTIS!!!!!!!! Kram!

    Annelie: den här kommer att bli superbra! Fattig men nödvändig. Och som du skriver även krokig, eller garanterat krokig men det är hög tid att göra den nu… Och bara så du vet; du har varit en stor hjälp att nå fram till det jobbigaste; beslutet. Tack vännen!!! Kram!

    Linda: kan se den på dig med dina färgglada attiraljer till = kanonsnyggt! Du måste visa hos dig sen. Kram!

    Linda: såklart jag är ju en ståndaktig dam som du vet… ;o) Kram!

    Mia: haha… jag kan absolut sätta mig in i situationen… tusenlapparna rullar in på kontot… och med dem Mollysarna till garderoben, men icke… Fy fan vad taskigt av dem! :o) Som jag längtar efter att få träffa min bästa rökkompis igen!!! Kram!

    SvaraRadera