Powered By Blogger

onsdag 1 september 2010

Dagens & köpcentrumraid som slutade med 2 påsar…

Det blev ingen Mollyrobrensning idag heller… däremot blev det en fika med efterföljande jeansleggingsjakt på köpcentrum med fantastico fröken Johanssonskan.
Kameran var med på färden men föll i glömska när vi skövlade runt i butik efter butik. Lyckades i alla fall med några knäpp. De flesta censurerade eftersom tanterna tok av någon odefinierbar anledning har så extremt svårt att hålla sig ifrån groteska miner när de hamnar i sällskap framför en kamera…


Först jag i dagens; Alchemistry tunic, white, Chrysalis minigown, lite lilac, jeans från Vero Moda och svarta Primeboots
I nästa provrum klämdes även Johanssonskan in, i sin kanonsnygga 327:a, almost black, (vill ha!…) och trots att vi ser ut som att vi sålt smöret och tappat pengarna så var vi faktiskt lite muntrare än vad bilden förmedlar…
Inga butiksraider utan påsar så därför lämnade vi med de här:


Biketterna a la vår 2010 ingår dock inte i dagens köpstatistik utan är de vi hade med oss från början.
Varför de också hamnade på marken har jag faktiskt ingen aning om.

Ingen av påsarna innehåller jeansleggings… ingen av påsarna innehåller någon Molly… Men observera gärna att det handlar om förhållandevis små påsar... ett drag vi är väldigt stolta över...
Plagget i min kasse redovisas i mitt nästa inlägg. Antingen blir det senare ikväll eller imorgon… Ha en bra kväll nu. Kram!

8 kommentarer:

  1. Vad roliga ni är! Vad är det för ett linne/underklänning (?) som provades? Eller det bara hängde i provrummet? Blev lite nyfiken på det... Fin kombo du körde!

    SvaraRadera
  2. Snyggosar!!! Låter som en underbar dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha, muntergökarna Knoll & Tott.
    Men såklart.... inne i ett provrum är det ALLVARLIGA saker som händer ! Det KAN ju gälla ett köp , så DÅ går det ju inte att tramserera runt haha.
    Tackar för en skittrevlig fika & rundvandring ♥
    Å vi var SUPERduktiga som bara hade PYTTEpåsar med oss ut ;-)

    Storkramen !

    SvaraRadera
  4. Mina damer, små påsar räknas bara om dom innehåller juveler och ädla metaller:) Alltså ni var duktiga idag./K

    SvaraRadera
  5. Så roligt ni haft idag, härligt! Hmm något smycke då tänker ju jag..men du visar väl såsmåningom. Fina var ni båda! Kram

    SvaraRadera
  6. Vad du skriver roligt!!
    Jag är lite trött och korkad just nu och trodde att era två påsar var röda cykelhjälmar:-) Hann tänka, åhh vad hurtigt. hmm. Men cyklar dom verkligen? Åh och sen förstorade jag bilden innan jag fattade..
    Jag har druckit ett litet glas champagne och invigt vår nya lägenhet men ändå. Cykelhjälmar? Hallå.
    Kramar!!

    SvaraRadera
  7. Jäklar vilka snygga brudar:) Fan att jag har så långt till er! Ja, vi skulle skicka Mr Josanne iförd pinuppa till Thulinskan! Han passar ju fint in hennes mall på OM-bärare.....NOT!! Kram stumpan:)

    SvaraRadera
  8. Abbe: det är en underklänning eller kanske egentligen klänning, det var nog mest jag som tänkte under eftersom jag hade hoppats att den funkat som det, tyvärr var den alldeles för vid i kjolen för min smak, tyckte mest att den blev Michelin på mig… Märket är Culture.

    Jeanette: ja den där damen Johanssonskan har en förmåga att pigga upp. Kram!

    Johanssonskan: haha… din psykodåre… fatta att jag asgarvade så jag fick ont i magen när jag läste... Tycker absolut att vi ska propsa på att få dela rum på mentalsjukhuset, för vi är ju fett på väg dithän båda 2… ;o) Och jag är helt med på shopstoppsgrejen, så du vet! Kram!

    Mimmi: eftersom du är drottningen av Inte räknas så lyssnar jag självklart med vidöppna öronen… och låter därefter dina ord bli lag. Kram!

    Annelie: någon gång hoppas jag på att få träffa dig! Inget smycke men om du lovar att inte skvallra för någon annan så kan jag avslöja för dig att det är det en underklänning ;o) Kram!

    Lingonberrie: haha… hur sjukt är inte det… för när jag såg bilden så tänkte jag just så; ”det ser ju ut som cykelhjälmar”. Klart man ska ha champagne när man inviger! Kram!

    Linda: ja du, vem fan placerade Bergslagen och Skåne så långt ifrån varandra? Idioter säger jag! Helt ärligt så sitter fjollan = maken och stör sig på att han inte visste i lördags, för han hade så gärna avlagt visit hos Thulinskan… Kram!

    SvaraRadera