Powered By Blogger

onsdag 8 september 2010

Dagens & ni är inte bortglömda

Jag har i princip bara gjort en enda sak idag; att gå med make och hundar till zoobutiken ett par kvarter bort och köpa mat till djuren. Iklädd det här:


Wool mix long cardigan, almost black
Summer of 2007 tunic, chalk 
Ljuslila sjal från Lisa H i Höganäs
Chrysalis minigown, lite lilac
Jeans från Gina Tricot
svarta Primeboots

En sådan minimal bedrift och jag är helt slut. Visst är det bra skumt egentligen, man är så van att stressa som en tok med jobb i drivor, från tidig morgon, hela dagen och en bra bit in på kvällen, vecka ut och vecka in i åratal, men när sedan den välbehövliga timeouten äntligen infinner sig så orkar man knappt starta datorn ens… men eftersom det nu är så, så får det vara så…

Hoppas ni har överseende med att jag svarar på kommentarer, mail och så vidare när jag orkar, vilket kanske kan ta en stund… Ni är INTE bortglömda, det är bara mina hjärnceller som är lite avdomnade och svårväckta just nu… :o) Kram!

15 kommentarer:

  1. Du var nog snyggast klädd av alla på den lilla sträckan i alla fall. Så allt har du inte tappat. Just att klä på sig och sticka ut näsan är nog en bra idé. Man blir llätt väldigt deppig av att stänga in sig i morgonrocken.

    Hoppas att du mår bättre snart. Du verkar ha rätt inställning!

    SvaraRadera
  2. Du är superfin! Snyggast i den stan kan jag tro...Du SKA inte göra något nu heller gumman...bara vara och bry dig om DIG=)
    Vi vet att du inte glömmer oss!=)

    Kramar ♥
    Adela

    SvaraRadera
  3. Klart vi förstår! Det tillståndet har jag ju befunnit mig i väääldigt länge som du vet!
    Snygg är du som attan med sötnosarna hack i häl..
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hallå där stackars!

    Det kommer att gå över men släpp alla måsten och gör bara det du vill och orkar. Vissa saker måste bara få ta sin tid.

    Varmaste av kramar,
    Maria

    SvaraRadera
  5. Men hej! Jag har missat hela grejen ju. Läste ikapp nu och vill bara säga att BRA GJORT att våga dig iväg till en psykiater. Jag har varit i precis samma sits - två gånger till och med. Du gör rätt i som ser till att ta hand om dig själv och bara släpper allt. Det är ju det som är tanken. :)
    Stora kramar och du finns i mina tankar!
    /Erika

    SvaraRadera
  6. Du gör helt rätt! Släpp allt och ta hand om dej själv. Du måste ingenting nu, kom ihåg det. Vi glömmer inte bort dej, vi finns här när du orkar och har lust. Håller med om att du måste ha varit snyggast i stan på din promenad!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  7. Lilla söta ♥
    det ÄR inte fel att bara vara i dvala ibland ♥

    SvaraRadera
  8. Heeej! Har inte varit uppkopplad ett par dagar, och har tydligen missat en del. Bra gjort av dig!!! Visst känns det väl skönt att du tagit steget? Och du är säkerligen den snyggast klädda sjukskrivna kvinna!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  9. Stor kram....
    Ha oxå varit där! Maila mig om du vill titta in i "min värld".

    oddmolly2009@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Dösnygg är du gumman! KRAM:)

    SvaraRadera
  11. Du är så fin i din outfit.

    Jag tror att när man börjar försöka koppla av efter att ha varit megastressad så blir man helt slut. Det är nog helt rätt som du mår och början på att må bättre igen :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  12. Krya på dig vännen. Ibland är man som en urblåst ballong eller hur? Jag älskar din svarta kofta och de lila detaljerna.

    Ha en skön kväll och sov gott lite senare!

    SvaraRadera
  13. Ta nu en sak i taget!
    Jag skrev massor i kommentaren efter ditt inlägg angående din utmattning men det blev error. "#¤%&!)=? vad jag svor... Så jag stängde av dumburken och bäddade ner mig i sängen.
    Kortfattat, (som de flesta redan sagt)Bra att du sökte hjälp! Jag har också varit en vända i djupaste djupa men det finns en väg upp. Det innebär dock en hel del "uppoffringar" i form av ordet -Nej. De vänner som är dina vänner kan ta det och orkar finnas kvar. Dom andra... tja... De flesta finns kvar för att du är du!
    Massor av kramar!!!

    SvaraRadera
  14. Vad kan jag mer säga än att ni är helt otroligt fantastiska underbara!!! Tusen miljoner tack för alla era ord!!!! MEGAKRAM!!!!

    SvaraRadera
  15. Grymt snygg på eran lilla utflykt är du!
    Ja, det är bra att vi får öva oss lite på lördag. Ska bli super roligt att ses som sagt.
    Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera