Powered By Blogger

tisdag 28 september 2010

Efterlysning, ångestdilemma och kanske paket

Sent ska shopparen vakna. För inte helt sällan inser man först långt efter att ett plagg har försvunnit från butikerna att man bara måste ha det. Nu har det hänt igen och den här gången handlar det om dessa:



Sleevewarmers i royal, från förra hösten om jag inte minns helt fel. Om du har dem att sälja så skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com.

I dag tänkte jag garderobsröja för att försöka bena ut i ångestdilemmat; vad ska jag ha på mig i Göteborg på lördag… Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vela in i det sista och så blir det något helt annat och helt otippat i slutändan. Vi får se…

Hoppas att det ska trilla in ett paket här idag också… Hur som helst så ses vi senare. Hoppas ni får en bra dag. Kram!

9 kommentarer:

  1. God morgon!!
    När jag såg din efterlysning idag så kom jag på att jag har de sleevewarmersen i Royal och att det kanske är dags att plocka fram dem ur skåpet!! Jag har ju en Royal outfit på mig idag och skulle såklart haft dessa fina sleevewarmers till!! Tack för att du påminde mig!!
    Hoppas att du hittar dem, tycker att jag sett dem ganska ofta på Tradera i det sista... Lycka till och ha en fin dag! Jag ska säga till om jag ser dem någonstans....
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej hjärtat!
    Du, det där känner jag igen! Funderar o funderar fram o tillbaka, sedan betämmer jag mig för något..slutligen väljer jag något HELT ANNAT än vad jag tänkt! Tvärkast alltså..blir en stoor väska till Göteborg..
    Kom ihåg att vila emellan bestyren!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Håller med Anneli, det blir väska modell gigantisk till Göteborg. Ska hjälpa dig att spana efter armvärmarna:)
    Tack för telefon-samtalet i går! Vet du att vi blöddrade skit i 1 1/2 timme! Kram stumpan!

    SvaraRadera
  4. Har fått för mig att dessa armvärmare är modell stickiga??? är det månne så???
    Har varit med och budat på ett par men de har stuckit iväg så rackarns i pris dessutom vet jag inte vilken färg man ska köpa - suck, så många frågor...

    SvaraRadera
  5. Sleevewarmers är lite stickiga, men inte jättestickiga. Och då är jag SUPERkänslig mot ull! Fick ett par så fin i julklapp i den ovanliga färgen ljuslila - har inte sett dem någon annanstans. Lycka till med jakten!
    Välja plagg ja, hade faktiskt bestämt mig helt och hållet - men så kom ett paket hem med en goding och jag fick tänka om.... Tänker iallafall ta den lilla väskan för nu HAR jag bestämt mig, det får bära eller brista!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Jättefina! Hoppas att du hittar dom eller att någon hör av sig till dig.Jag håller tummarna!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag vågar inte svära, men det hängde några strumpor och sleevewarmers från fjolåret i en lokal butik. Jag ska checka igen, återkommer!

    SvaraRadera
  8. Får du napp på två par - tjoa! Vill ha ett par till nya indyn, jag förfryser armarna annars. Kramar!

    SvaraRadera
  9. MollyB: absolut att du ska plocka fram dem, de är ju kanonfina och helt rätt till royal som är min plan också om jag lyckas hitta dem. Jag missade ett par jag hittade på Tradera tyvärr, såg ett par till sedan tyvärr för dyra… men skam den so ger sig… Kram!

    Annelie: haha… ja risken finns att det blir något helt annat som rafsas ihop i sista sekund = typsikt mig, bara att hoppas att man i alla fall har packat ner grejer som passar ihop ;o) Kram!

    Linda: tänkte försöka undvika gigantisk väska men risken är att det slutar med en sådan i alla fall. Ja du vi kan pladdra… alltid lika kul att tjattra med dig är det i alla fall. :o) Kram!

    Carina: ja visst är det, frågor och val stup i ett, satans jobbigt med alla dessa I-landsproblem ;o). Vet faktiskt inte om de är stickiga, har korkat nog inte ens tänkt på det… Kram!

    Nena: de ljuslila såg jag någon som hade i vintras, kanonfina och som du säger ovanliga. Och idag SKA jag bestämma mig, tänkte också satsa på den lilla väskan. Jobbigt när det kommer hem nya godingar och ställer till oreda, ;o) Kram!

    Chatarina: tack, någon dag ska de väl dyka upp hoppas jag, ofta är det ju så man letar och letar och sedan när man minst anar så dyker det man vill ha upp. Lite av charmen med Mollysar på något sätt. Kram!

    Pokergirl: det hade varit supersupergulligt om du har tid och lust att kolla vid tillfälle!!! Kram!

    Linda: det är noterat, har också tänkt dem till nya Indyn… ;o) Kram!

    SvaraRadera