Powered By Blogger

måndag 20 september 2010

Dagens, uppbrunnen paj & hungrig Blogger

Jag hade skrivit ett skitlångt inlägg om rökmoln i hela lägenheten efter att min paj med formen och hela skiten från igårkväll brann upp på spisen när en katt råkade sätta på plattan under den imorse.
Och om hur strykjärnet sa poff och la av när jag skulle lägga en sista vårdande hand vid ett plagg på väg att färdas norrut till en underbar Mollysyster.

Men tydligen var Blogger extremt hungrig, för Blogger gapade och svalde. Glufsade i sig varenda bokstav jag plitat ner. Tack och hej liksom… Nu orkar jag inte skriva om hela storyn, så jag hoppar det och visar en dagens istället.


Quicktip tunic, almost black
Chrysalis minigown, lite indigo
Jeansleggings från Vila
Primeboots
en gammal Noa Noa sjal

Och eftersom regn, rusk och blåst regerade ute så åkte även vinterjackan på, (samma som jag klickade i grått igår, från hösten 2008), skrämmande nog, för det är faktiskt bara september och det ska INTE vara svinkallt än…

Nu känner jag att mitt förråd av bokstäver sinar ganska ordentligt så jag säger gonatt & kram innan de tar slut helt och hållet! Bloggenad, kommentarsvar & mail får tyvärr vänta till imorgon… Precis som innehållet i paketet jag fick idag... :o)

12 kommentarer:

  1. Vilken monsterdag du verkar ha haft?! Pajer ska man ju mumsa på inte ska dom gå upp i rök? Måndag säger jag bara, förpicklade otursdag..

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hej Sötis !

    har det BRUNNIT ? Jisses....
    Kaffedax på onsdag kanske ?
    ♥Kram å sov gott♥

    SvaraRadera
  3. Vi har barnlås på våran spis, kanske vore nåt hos er med;) Blogger har jävlats fint i flera dagar med mig med:( Snygg har du varit gumman! Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken dag du måste ha haft.
    Snygg är du som alltid.
    tack för mail . :)

    Massssssa Kramar

    SvaraRadera
  5. Vilken dag du haft alltså!!! Stor kram!!!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon hjärtat!
    Vissa dagar går allting bara så tokgalet! Förstår fullkomligt du gav upp efter allt det där..jösses vilken röra.
    Snygg är du ialla fall, om än en liten tröst. Visst fryser man mycket mer nu i början på hösten än i smällkalla vintern!? Jag har använt min fodrade flera gånger redan..knäppt men sant!
    Hoppas denna dagen blir betydligt bättre!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Sluta elda saker. Det gör dig bara på dåligt humör=) Kram!

    SvaraRadera
  8. Haha… ja jag ska sluta elda saker, inte en enda pinal har brunnit än idag, bara en sådan sak… :o) Ha en bra dag & tack för kommentarer, ni är för söta. :o) KRAM!

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Kanske ett bantningstips, laga och baka goda saker och poff upp i rök! Så där snygg tycker otto att hans matte borde vara på promenaderna, han skäms lite ibland har jag märkt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Hej! Tänkte ta en tur till din stad i eftermiddag. Slå på mobilen om du vill ta en fika eller vovvenad. Provar att ringa dig vid lunch.

    Kramar!!!

    SvaraRadera
  11. Vilken dag! Jackan är underbar! Förhoppningsvis har jag snart en.

    SvaraRadera
  12. Eva: inte en chans att Otto skäms, han är stolt över sin matte, det vet jag! Så det så! Ja ett ganska bra bantningstips men ett sorgligt sådant för den var ju så god... Kram!

    Lingonberrie: absolut! Kul! slå en bpling när du är i faggorna, har du någon ungefär koll på tid? Kram!

    Helene: håller tummarna att du också får tag i den, Odd Mollys snyggaste jacka enligt mig. Kram!

    SvaraRadera