Powered By Blogger

måndag 13 september 2010

Knähund i en ny dimension

Det här har absolut ingenting med Mollysar att göra men jag bara måste visa skönaste hunden – ever. Lexi, 73 kilo sitter i knäet på sin husse. På sitt eget vis…


Missade tyvärr att ta bild när samma hund pussar på våra 3 respektive 5 kilos vovvar. De känner varandra sedan tidigare eftersom Lexi ägs av de som har pensionatet där vi alltid lämnar våra darlings när vi åker bort.
Fast det visste inte den gigantiska skara människor som stod runt omkring och tittade med fångapande munnar när hundarna hälsade på varandra.
Eller vad de förmodligen trodde skulle komma – stor hund slukar inte bara en, utan två fjollhundar i ett nafs…

Efter gårdagens långdragna däcktripp har jag börjat inse att jag inte är Stålkvinnan, i alla fall inte längre :o) Att min diagnos faktiskt innebär klart begränsad ork, så därför ska jag ta det stenlugnt på det fysiska planet idag.
Och fokusera lite mer på Blogglandia istället.
För igår rusade jag bara in helt egotrippat och kastade in inlägg, utan några direkta nerslag i andra läger. Nu ska jag ta igen det. Vi ses senare. Kram!

9 kommentarer:

  1. hihihi, vilken knä hund!
    Ha en fin dag.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hahahaha....härlig knähund. Ser bilden framför mig med era två små.
    Ha en härlig och välbehövlig slappedag!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Underbar bild!=) Kul med hundutställningar ibland men jobbigt! En värld helt för sig själv...snacka om att gå upp i det de som håller på. Ställde min lille T ett par gånger men orkade inte med alla dessa fanatiska människor som bara pratade snygga hundar, svansföring, fint huvud och avel;) Tacka vet jag Blogglandia och Molly=)=)

    Kram och ta det lugnt vännen!
    Adela

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Skön stil både på Lexi och husse, en del lyckas med rutig keps!
    Har varit en gång på hundutställning med min första hund, fick en gul rosett och en glasskål men det var verkligen inte min grej. Kände mig ytterst larvig. Otto är född med kroksvans vilket är felfelfel...men han är högt älskad och mycket bortskämd.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Ja de är härliga de där stora lurvarna! Stora hundar var aldrig något problem när jag jobbade som djursjukvådare (just i Helsingborg) Det är såna där små som du har som gör små fina märken i händerna =)

    Fast inte dina såklart! ;)

    SvaraRadera
  6. Naaw sötaste godingen ever! Vi hade två stycken grand danois som bestämt hävdade att de var hundar i 5 kgs klassen. Socialen till och med tog kontakt med mamma, då jag alltid hade avlånga smala blåmärken. De stannade i 2 minuter efter att de sett hundarna och hur deras svansar var som piskor när de blev glada hahahah :D En av de jäklarna ÅT sig igenom ytterdörren hemma hos mormor när hon skulle passa dom :D Ja dessa älskade djur. vad vore man utan dem!??

    SvaraRadera
  7. Hej hjärtat!
    Ja men snällaste söta, klart du är trött!
    Vad roligt ni verkar ha haft på Mollyträffen i lördags! Fina saker du kom hem med, roligt verkligen.
    Hundutställning..usch vad jobbigt! Glömmer aldrig när jag var upp i STHLM med min älskade tollare. Hon vägrade kissa inne på området, fick be en vakt gå iväg en liten stund. Hundar som fönades o jag vet inte allt.. Vi var ialla fall helt slut både jag o Ronja efter, huu..
    Jag har också handlat på min resa..hihi. Riktiga Annelie kläder!
    Viiila dig idag hopppas jag!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Kände en kille en gång som födde upp sådana. Trodde faktiskt att det var han på bilden först :)
    Men det är ofta såååå snälla hundar. Tur det eftersom de är så snälla.

    Jag skickar helst paketet på posten så får du dina fina halsband direkt och jag riskerar inte att glömma dem till träffen.
    Men du får maila mig din adress bara :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  9. Tina: ja det såg så sjukt roligt ut och så brukade den tydligen göra ganska ofta. Kram!

    Jeanette: ja det stöt mig lite att jag inte tänkte på att plocka fram kameran för jag tror det hade blivit riktigt coola bilder. :o) Här slappas det, nästan så jag skäms… :o) Kram!

    Adela: haha… jag håller absolut med dig, även om man kan tycka att vi i Mollyland är tossiga så är det inget mot utställningsfolket. Man undrar ju i vissa fall om inte de är galna på riktigt, och det är ju absolut inte vi… :o) Kram!

    Eva: haha… visste väl att det fanns fler band mellan din Otto och min Ajax, för min Ajax har OCKSÅ kroksvans. Uppfödaren tyckte att jag skulle ställa ut henne i alla fall men gissa om jag var nervös för att domaren skulle upptäcka det och ge mig en fet utskällning. Nu gjorde han inte det tack och lov. Men även om hon varit normalsvansad och haft rätt öron (hennes ena öra står rakt ut och det ska det INTE göra, de ska vara ner båda) så hade jag inte hållit på med det där för precis som du så kände jag också mig ytterst larvig. :o) Ajax hälsar att den där Otto minsann nog är en riktig snygging Kram!

    Helen: haha… jo du, när vår lilla hund skulle få sin rabiesspruta så började hon skälla, så hon fick munkorg på sig. Helt galet tyckte vi men kanske inte så kul att bli biten…. Även om hon aldrig bitit, bara skällt lite. Så du har jobbat där, då kanske vi har setts tidigare utan att veta om det. :o) Kram!

    Sanni: haha… som jag hade velat se hund äta sig genom ytterdörr. :o) Åhhh, grand dannisar, älskar de hundarna. Så sjukt fina! När min vovve var valp var hon bästis med en grand danoisvalp. Viss skillnad i storlek men de trodde verkligen att de var lika stora. Helt underbart att se dem tillsammans. Eftersom jag inte har barn är jag nog lite extra löjligt med mina djur och skulle aldrig kunna tänka mig att vara utan dem. Kram!

    Annelie: ja hundutställningar är tusen gånger jobbigare än man tror. Men vi fick shoppat en hel del billigt och får man bara shoppa så står man ju ut lite bättre, trots att det inte var Mollysar… ;o) Du får inte göra mig så nyfiken, nu sitter ju jag bara och spåna på vad det kan vara du fick med dig hem… :o) Sköt om dig vännen! Kram!

    Viola: ja otroligt snäll hund verkligen, la sig ner och pussade jättefint på småtjejerna. Helt underbart att se. Jag mailar dig strax. Kram!

    SvaraRadera