Powered By Blogger

lördag 25 september 2010

Mitt omollyköp från igår

I glädjeyran över att mr Smith gick vidare i Idol så glömde jag helt av att kasta ut bilderna på mitt omollyköp från igår. Men det är ju inte försent än så här är den:

Halsduken från Derhy. Den mjukaste halsduk jag någonsin sprungit på och eftersom jag har en tendens att glömma vantar när kylan piskar utanför dörren så är de små fickorna perfekta att ta till. Lovikavantar på köpet liksom.


Och fartblind som man ju lätt blir när man är van att ställa till oreda i plånboken på grund av Odd Mollys prislappar så kändes 499 riksdaler som tidernas klipp.

Idag står en tur till Ikea på programmet, ett galet projekt en lördag med tanke på att det brukar betyda en svår grad av folkanhopning, men eftersom en av köksstolarna sa tack och hej och brakade samman igår så är det tyvärr en nödvändighet.
Hoppas ni får en bra dag. Vi ses senare. Kram!

11 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Vilken perfekt halsduk, här är en till som aldrig håller reda på vantar. Lycka till med Ikeatrippen och om det blir för jobbigt kan det betyda ett extra klick. Jackan var perfekt på dig må jag säga.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Söt och praktisk halsduk - två flygor i en smäll alltså.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jättefin jacka och halsduken var ju kanoners!
    Kram

    SvaraRadera
  4. vilken söt halsduk! Fiffig uppfinning=) Passar perfekt till din nya fina jacka=)!
    Undrar vad den heter....jag köpte samma från 2008 fast den glansiga varianten och den heter ju Nylon Parker coat som även förra årets....kan tyvärr inte hjälpa dig med namnet=)

    KRAM!!

    SvaraRadera
  5. Ja, jäklar vad bra med en snygg OCH praktisk halsduk!
    Lycka till på IKEA!

    SvaraRadera
  6. Eva: haha… där kom tantlogiken in i bilden ser jag… ;o) fast eftersom jag antar att det blir jobbigt så gjorde jag ett litet iförväg-klick… på Tradera nu på morgonen… det gäller ju liksom att ligga ett steg före ;o) Kram!

    Linapina: ja inte så dumt eller hur. Kram!

    Jeanette: tackar tackar gumman! Kram!

    Filippa: jag får väl kalla den Parker coat rätt och slätt… ;o) Kram!

    Abbe: och supermjuk dessutom. Kan behövas ett lycka till på Ikea så tack! Kram!

    SvaraRadera
  7. Vad fin du var i jackan! Halsduken borde ju vara perfekt för en som "tappar minnet" o inte hittar sina handskar i tid o otid! (hihi..)
    Lycka till på Ikea turen idag! Ni lär väl inte vara ensamma..du får vila efter istället. Alternativt ta en tupplur i någon soffa på plats..
    Vi skall ner o kolla utbudet i vår lilla stad om en stund.
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Så söta fickor! Det var ju verkligen en bra idé. Längtar så tills vi har flyttat färdigt, då ska jag börja sticka igen. Kanske något med fickor på?

    Stor kram

    SvaraRadera
  9. Fin halsduk! Ska försöka hitta nåt efter floppen med OM-halsduken....Lycka till på Ikea:) Kram!

    SvaraRadera
  10. Ja men eller hur? Så fort man är Mollyotrogen så blir allting så billigt...Mysko. Jag har också varit otrogen i dag, minns inte när det hände sist (men det blev tyvärr surt för plånboken ändå). Fin halsduk!

    SvaraRadera
  11. Annelie: haha… hittade tyvärr ledig ingen soffa att ta i besittning, det var folk överallt men det gick förvånansvärt bra i alla fall. Ingen panik alls från min sida så jag är glad! Kram!

    Lingonberrie: jag är också SÅ sugen på att börja sticka igen, det var några år sedan jag hann det. Jag älskar att sticka och den ljuslila sjalen du har skulle jag så gärna vilja göra… :o) Kram!

    Linda: ja fan vad trist med den! Hoppas du hittar någon schysst. Kram!

    Mollymatronan: haha… och jag har varit otrogen för andra dagen på raken… fast idag kan jag försvara mig med att det är något som inte Odd Molly har… dyrt blev det dock… :o) Kram!

    SvaraRadera