Powered By Blogger

lördag 18 september 2010

Dagens – revansch i regn

Nu har jag tröttnat så till den milda grad på mig själv för att jag aldrig orkar ta tag i att rensa i garderoben att jag faktiskt tog tag i det idag. Har lessnat och gett upp halvvägs tidigare och det är just där jag befinner mig den här gången också.

Men skillnaden är att imorgon SKA projekt eliminering vara klar. Och därmed basta. Hur mödosamt det än må vara när man lider av grav separationsångest…

En annan lite jobbig sak med att sanera garderober är att det dåliga samvetet slår till med full kraft eftersom man även träffar på plagg som knappt har använts, trots att de är högt älskade. Som min Nymph dress, dark cherry.
Så därför fick den revansch idag, starkt inspirerad av läckerbiten Mia, som bar på samma koncept under träffen i Malmö i lördags.


Men vi pratar trots allt en upprättelse av modell mini. För denna stass fick inte uppleva så mycket mer än en vovvenad i regn, blåst och svinkyla.

Nu är det tillverkning av vegetarisk lasagne som står på programmet. Har hittat ett recept på chokladmousse som jag tänkte försöka ge mig på också.

Önskar alla en superbra lördagkväll. Vi ses imorgon. Kram på er!

13 kommentarer:

  1. Nymphen är så jäkla snygg! Jag har en i blått och den är nog bland det finaste, och dyraste, jag äger men min, liksom din, används allt för sällan! MÅSTE ändra på detta!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ett ord räcker:

    Läckert!!

    Gud vad du är duktig som lagar mat? Vi som är i flyttartagen har glömt hur man gör tror jag.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!
    Och vilken revanch, vilken upprättning, du är så snygg, vovvarna söta och maten blev säkert god.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Jävlars vad snyggt! VILL ha en blå!! Bodde jag närmre skulle jag komma och tigga lite chokladmousse;) Ha en fin kväll stumpan! Kram

    SvaraRadera
  5. Emellanåt får jag lite önskningar om en röd Nymph, framförallt när man ser dig och du är så jäkla fin i den.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej snygging! Du ser fantastisk ut! Spelar väl ingen roll det bara var en liten kort stund heller..huvudsaken du själv upplevde den stunden positivt!
    Vad duktig du är..får genast dåligt samvete för mitt fortfarande är ogjort! Skyller på jag ingen dator har än..använda makens kan jag ju inte.(fnittrar lite dumt..)
    Ha en skön kväll! (så länge du nu är vaken..)
    KRAM

    SvaraRadera
  7. *vissel* That's me! Jag beställde en 2:a utan att fråga om man fick byta om den var för liten. Suck på mig. Så tyvärr, annars hade du varit det självklara valet av köpare. ;-) Hoppas nu att vi kan kränga på oss våra underbara fynd. De hade en grå i stl 3 men till ordinarie pris tyvärr. Kramar tillbaka!

    Suuupersnygg outfit också du!

    SvaraRadera
  8. haha, du är för underbar!!!!!!!!!!!
    Vi tänkte nog på varandra samtidigt idag;-)
    Skitsnygg är du i det, och vovvarna är ju bara för söta:-)
    Nu sitter vi och dricker vin och kollar på debatten på fyran:-)

    Stor kram fina vackra du

    SvaraRadera
  9. Super snygg är du i detta!
    Vill ha en blå men ännu har jg ej jagat efter en...

    KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Bra att du luftar den där underbara klänningen! Så snggt med nya jeansjackan till med.
    Kram!!

    SvaraRadera
  11. underbart snyggt! Du passar väldigt bra i rött!
    kram

    SvaraRadera
  12. WOW!!!
    Så snyggt! Så där borde du gå runt varje dag och blända omgivningen :-)
    Hoppas att du får en riktigt lugn och fin söndag!
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Ninna: jag känner ofta att den är för fin, korkat för hellre knalla runt för fin än att riskera att den möglar sönder i garderoben… :o) Du är kanonsnygg i din blå så använd! Kram!

    Lingonberrie: jag gillar att laga mat så det gäller att passa på nu när man har tid och idag fanns orken dessutom. Kram!

    Eva: och du ska gästblogga hos Bina, SÅ spännande! Har inte läst inlägget från igår hos henne men ska göra det strax. Kram!

    Linda: eftersom jag inte är det minsta hagamig så vill jag också ha en blå… ;o) Kram!

    Jeanette: ja alla dessa önskningar som ständigt ploppar upp i skallen. Man köper en och hux flux har det landat ett par nya önskningar i skallen… stackars oss ;o) Kram!

    Annelie: tyvärr var det svinkallt så jag kände mest hur jag frös :o) Vi borde skapa en pakt som går ut på att bojkotta dåligt samvete för jag förstår precis vad du menar… Kram!

    Linda: ja du, det är en nervös väntan nu tills vi vet om vi kommer i dem… håller tummarna stenhårt för oss båda. ;o) Kram!

    Mia: haha… ja visst var det galet! Men kul att vi gillar samma saker! Kram!

    Tina: ja jag hade inte heller tackat nej till en blå också… eller en multi för den delen. Alla dessa villha… :o) Kram!

    Lillis: ja det funkar ju att ”dressa ner” den med jeansjackan och jeans, så att den blir mer använd, ett koncept som jag som sagt snodde från Mia. Kram!

    Filippa: tackartackar. Men lite roligt att jag precis rensade ut en röd live-a-lot eftersom jag fick för mig att jag nog passar bättre i rosa och lila än i rött… :o) Kram!

    A-K: haha… bländad är nog att ta i men helt klart är att de så kallade finplaggen borde bli mycket mer använda här. Kram!

    SvaraRadera