Powered By Blogger

söndag 12 september 2010

Dagens - i en hönsgård på rymmen

Hund 1 = däckad. Hund 2 = däckad. Matte = däckad. Om ni känner att ni absolut inte kan somna och behöver lite tips så har jag ett klockrent; besök en hundutställning av modell större.
Du behöver inte ens ställa ut en hund, tack och lov, för hade det varit därför vi var där så hade matte förmodligen gått i tvärdäck rakt framför de kavajprydda domarna, som allihop av någon skum anledning har sådana där serietecknade raka munnar med bittervågor… som ett ekg på crack ungefär…

Så skit i att fjolla runt i ring alltså, för det räcker mer än väl med att bara försöka forcera sig fram bland människor, eller får jag lov att kalla dem puckon? Eftersom de har noll koll på vare sig var de själva sätter fötterna som på var deras hundar stoppar nosen.
Vi pratar hundutställning, vi pratar individer som själva har hund… men med koll som en hönsgård på rymmen…

Om jag är så mycket bättre? Självklart! Framförallt eftersom jag inte lodar runt i mörkblå fleecetröja, taskiga 80-talsjeans och gympadojjor som de slutade tillverka för 17 år sedan eftersom de visade sig vara asfula.
Utan istället the highclassy Mollyway:


Såklart skriver jag en massa svammel eftersom jag är stentrött efter helgens alla strapatser… men ett uns av sanning finns det allt i ovanstående rader…

Hund 1 = däckad. Hund 2 = däckad. Matte = däckad… Och vi ser ut att vara det ett bra tag till så vi ses imorgon istället. Kram!

16 kommentarer:

  1. Ja, varför slutar folk att bry sig om sitt utseende? För att useendet inte är allt? Nä, kanske inte, men hallååå??? Ja, snyggast måste du varit, utan tvekan och det var väl tur att dom fick lite vacker att se på mellan collegetröjorna och fluffiga hundar :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så himla snygg du är alltså! Urläckert...jadu vissa djurmänniskor alltså( de flesta!) är lite speciella...vi har 2 raskatter och den ena ställde vi ut några gånger, men helt seriöst, 99 av folket där var lost in the 80´s eller totala bonnläppar med ja, fleecetröjor o träskor. De med perser katter var snäppet värre...inreder burarna som små horhus med spets fransar o sammet och kraf. Unbelievable,hihihi!

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Vad snygg du är i din Wigwam! Passa perfekt med Prime Bootsen. Ha en fotsatt bra söndag, kram

    SvaraRadera
  4. Hörrdu snygging, bäst klädd av dem alla har du absolut varit idag!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. SÅ snygg du är i wigwamen!!!
    Tack för igår, så himmla kul att få träffa dig! Du är så snygg i allt du prova.

    Mängder av kramar

    SvaraRadera
  6. Du må var däckad... men SÅ snygg i din wigwam!

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Självklart måste dina två små sötnosar ha vunnit klassen "snyggast matte" för en sådan finns det väl?

    Kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
  8. Ohh älskar hund utsällningar! dock inte att ställa ut. HAr gjort det en gång och jag höll på att skita på mig PLUS att celine so kände hur speedad jag var höll på att göra ett lufthål i dommarens hand hahah :D SKITSNYGG!!! i din wigwam darling. SKITSNYGG!

    SvaraRadera
  9. Du skriver ju skitroligt! Och den röda jackan är underbar, jag älskar färg..

    Kramar!
    Jag har mailat dig:-)

    SvaraRadera
  10. Fy fan vad snygg du är! Jackan är så läcker. Snacka om att du och maken måste ha stuckit ut en aningens va?! Som två hermeliner bland katterna;) Kram!

    SvaraRadera
  11. Du är döläcker i din outfit!
    Sov så gott!
    kram

    SvaraRadera
  12. Ahh, svammel och hundsnack - jag kände direkt att jag var inne i matchen.

    Snygga kläder, som vanligt =)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  13. Din ras klär bättre i Mollychic, om man säger så =)
    Men det var en korrekt beskrivning av hundutställningarna på Sofiero...

    SvaraRadera
  14. Haha, en gång har vi varit på utställning med Tage och det fick räcka:-))
    Precis som sin husse och matte har han några kg för mycket:-o
    Han döljer sina under den tjocka pälsen, jag under alla mina mollysar och mannen...
    Öh, mannen.....
    Han...döjer inte sina..:-D

    Du är skitsnygg (som alltid) i wigwamen...
    Skulle ju prova en sån också men glömde helt bort det!

    Tack så mycket igen för det underbara sällskapet i går!
    Du är den bästaste rök kompisen som man kan ha<3
    Ses snart igen!!!
    Massor med kramar och pussar!!!
    Ta hand om dig vännen

    SvaraRadera
  15. Lillis: haha… collegetröjor och fluffiga hundar… klockrent! Jag överdrev ju en del men i många fall är det faktiskt lite skrämmande med dessa hundmänniskor, drillar sina jyckar till förbannelse eftersom de är besatta av att vinna rosetter men noll koll på sig själva… Kram!

    Filippa: haha… horhus, en klockren beskrivning. Har också varit på kattutställningar så jag vet exakt vad du menar. Man tycker sjukt synd om katterna och man undrar om de bor the horhusway hemma också… :o) Kram!

    Susanna: tack snälla! Kram!

    Fengxu: haha… såklart, jag rör ju mig bara med välklädda människor – som i lördags - så jag har allt snappat ett och annat… ;o) Kram!

    Tina: så jäkla kul att ni kom! Du är sååå sjukt rolig. Och snygg! Och snart ses vi igen. Najs! Kram!

    Helena: tackar och rodnar. Kram!

    Eva: haha… ja varför har de inte en sådan klass, inte för att jag tror att jag vunnit den men det hade varit kul att se hur de klätt sig då… ;o) Kram!

    Sanni: haha… räcker upp handen för som jag känner igen. Har också ställt ut en gång, jag überspeedad och totalt lost, hund likadan. Domaren blev skitsur för att jag hade noll koll. Haha… rät kul när man tänker på det så här i efterhand… Kram!

    Lingonberrie: ja färg är kul, den här är ceriseskrikrosa så inte alltid så lätt att matcha med, så det fick bli till det säkra kortet svart… Psst, du skriver roligare! Hojtar in och kollar mailen alldeles strax. Kram!

    Linda: som två jäkla hippies bland eliten snarare… vi har nämligen blivit kallade det av folk med samma ras som vi har. Nu ställde de ut i lördags, så de dårarna slapp vi i år. :o) Kram!

    Katja: tack söta. Kram!

    Carina: haha… ja svammel och hundsnack är aldrig fel och bra att ta till när hjärnan står på paus. :o) Kram!

    Helen: haha… ja det är mer deras grej liksom. ;o) Utställningen på Sofiero är i sig riktigt bra, tyvärr sabbar de hysteriska hundägarnördarna alltihop genom att bete sig som idioter… ja du vet ju… Kram!

    Mia: haha… love you som satan rökkompisbästis! Och tro inte att det bara är jag som dras kilon i överflöd, med min vovve är också en tjockis, sådan matte, sådan hund. :o) Som jag längtar till vi ses igen. Snart - tjohoo! Kram!

    SvaraRadera
  16. SÅÅÅÅ FIN DU ÄR I DEN SVARTA WIGWAMEN!! BLEV SJUKT SUGEN PÅ DENNA NU!!! Fin kombo! Väldigt Josanne! Hoppas du börjar må bättre!
    KRAM!!

    SvaraRadera