Powered By Blogger

lördag 18 september 2010

Fler höstplagg att sukta efter…

Nu har även Ajabaja fått in den sista höstleveransen och de har en hel del fint att sukta efter. Även om jag tvivlar starkt på att de är för mig så kan jag ändå inte låta bli att vara lite nyfiken på de här färgstarkt uppiggande snyggingarna:


Spinner silk s/s dress, almost black och Sexton strap dress, velvet

Men man vet ju aldrig för ibland är det de plagg man minst tror som kvalar in i guldligan och tar en framträdande plats i garderoben, medan de man var så säker på inte ens lyckas ta sig till kvartsfinal…

Hoppas ni får en bra lördag. Vi ses lite senare igen. Kram!

11 kommentarer:

  1. God Morgon!! Ja, de var ju faktiskt riktigt fina och precis som du skriver: färgstarka och uppiggande!! Lite wow faktiskt. Det mesta från hösten och vintern är lite för murrigt i min smak men detta var två godingar.... Jag ska till Malmö nästa lördag, kanske jag skulle försöka och gå in på Ajabaja och prova?
    Ha en fin dag!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Godmorgon hjärtat,
    håller med om att ibland kvalar en del högt oanade plagg in i garderoben!
    Vi tittade på idol igår o "din kille" sjung bland de första, min älskade sa direkt att den killen kommer gå långt! Störande man inte får reda på resultat efter framförandet. Nu måste man ju vänta..o vara nyfiken!
    Ha en fin dag o var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Så rätt du har angående oanade plagg, många gånger är det dom som blir garderobens vinnare och stöttepelare och drömplagget visar sig sitta som en smärre katastrof.
    Jo, jag läste om att din Ajax också hade kroksvans och berättade det för Otto, han hälsar att det är extra fint att ha just kroksvans. Nu är det dags för promenad och sedan en dag fylld av dop. Alltid lika fantastiskt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Hej igen!

    kläderna ovan är verkligen sådana som man blir glad av, roligt med färg. jag är lite sugen på Art Silk Tunic i velvet men vi får se när jag kommer hem ikväll.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Från början höjde jag på ögonbrynen av förvåning över att jag inte hittade något bland höst och vinter kollektionen som bara kändes helt rätt.
    Ju mer jag sett av den och kanske vant ögat, desto mer hittar jag. Sent skall syndaren vakna eller vad man nu säger:D

    He är bara så förbåltat svårt när all kommers måst ske via nätet. Mycke hjälp får jag av OM bloggar - TACK tjejer.
    Det är lika och ta hem en laddning för provning och sållning hemma. Riskfyllt dock - kan bli svårt att skiljas och skicka returer./K

    SvaraRadera
  6. Hoppas att dessa finns för provning på träffen! Jag gillar modellerna på bägge faktiskt.
    Var i den lokala butiken igår... Men dom tar in så lite *besviken*
    KRAM!!

    SvaraRadera
  7. Sexton strap dress är såååå välkommen i min garderob :-) Skulle vilja ha den svarta som festblåsa i vinter. Inte för att jag har några fester att gå på....
    Ha en fin lördag!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  8. Ju mer man tittar, desto mer ser man:-)Jag gillar färgerna på dessa två, festliga och kreativa men ändå lite propert stilfulla. (jag svamlar med ord denna förmiddag)

    Tänker på dig! Hoppas att du mår lite bättre, eller kan vila i det du är i just nu. Många kramar och ha en skön dag!
    L

    SvaraRadera
  9. sexton strap dress har jag avfärdat som alldeles för prålig för min smak....men är ändå nyfiken!! Däremot ser jag på minzos egna bilder att de skiljer en hel del i färg jämfört med produktbilderna. Den i chalk tex har en blå volang längst ned o den i dk powder är mer beige än brun. Man vill ju inte köpa grisen i säcken liksom=)


    Ska bli spännande att prova denna på träffen......kram!

    SvaraRadera
  10. MollyB: håller med dig, jag tycker också att det mesta är för mörkt och murrigt. Det är ju på hösten och vintern man egentligen behöver färg som bäst, så det är egentligen helkorkat att klä sig mörkt och murrigt bara för att det är mörkt och murrigt ute…
    Klart du måste prova på Ajabaja! De har ju så himla mycket… tyvärr inte min favvo nummer 1 i det här släppet… men den avslöjar jag inte nu… ;o) Kram!

    Annelie: och de oanade är ju oftast de man gillar bäst sedan… skumt egentligen.
    Ryktet säger att han kommer bland topp 10 men det är ju bara ett rykte… Jag var snornervös när han sjöng igår och tyckte att det hördes tydligt att han var nervös… han kan mycket bättre… jaja, det är bara att vänta och se.
    Du har mail förresten. Kram!

    Eva: och de där oanade plaggen har dessutom en tendens att ständigt bli fler och fler… som om kollektionerna smygförökar sig… :o)
    Jag är också lite sugen på Art silk i velvet, ska se om den finns från provning i Gbg om två veckor. Hos Ajabaja står de att de är utan broderier och pärlor och det är ju trist, det är krimskramset som går den så snygg…
    Kroksvans är det bästaste hälsar Ajax. Kram till dig och mr O!

    Mimmi: känner exakt igen mig! Jag var glad att jag inte hittade så mycket, mer pengar över till att jaga gamla godingar tänkte jag… men ack vad jag bedrog mig, för nu blir det bara fler och fler vill-ha… BÅDE i höstkollektionen och bland ”gamlingarna”, ett litet I-landsdilemma…;o)
    Lycka till med dina provningar! Kram!

    Lillis: det finns 2 butiker som säljer Odd Molly i min stad men jag tycker att de tar in lite av de saker jag är intresserad av, de håller sig mer till de säkra korten. Även om den ena butiken är mycket bättre. Så det är samma här = ”besviken”… Kram!

    Affi: haha… jag tänker detsamma, skulle vilja ha som festblåsa men jag står också helt utan fester på schemat. Man kanske får låtsas att det är fest och knalla runt i den i alla fall… :o) OM man nu skulle råka få hem den… Kram!

    Lingonberrie: du svamlar inte ett dugg, du sa det precis så som jag menade och skulle vilja säga det. :o) Jag är faktiskt lite piggare idag och det känns så otroligt skönt! Risken är att jag rusar åstad med 700 projekt och faller på startsnöret så jag försöker hålla mig lugn och stilla som en strandad val. Kram!

    Filippa: blev så nyfiken att jag var tvungen att kolla in hos Minzo en snabbis och minsann, men den är nästan finare med blått tycker jag. Den kan möjligen bli en vill-ha-kandidat. Håller med dig, ska bli kul att prova dessa på träffen. Only 2 weeks left baby, tjohooo! Kram!

    SvaraRadera
  11. Sexton strap är jag allt lite nyfiken på med! Tyckte att den var lite för mycket först, men den växer varje gång jag ser den....Kram!

    SvaraRadera