Powered By Blogger

lördag 4 september 2010

Dagens – i värsta blåsvädret

Garderobsröjningen gick helt okej tycker jag, nio Mollysar plockades undan för att få en chans att gå nya öden tillmötes. Numera är det dock bara åtta eftersom maken inledde sin hemkomst med att genast rädda en av dem tillbaka till garderoben.
Hann inte ta några bilder idag, eftersom en båttur med min mamma kom emellan. Och kameran då istället fick tjänstgöra genom att dokumentera dagens:


Biketten a la vår 2010
Wigwam dress, white
Chrysalis minigown, lite green
Jeans från Gina Tricot
svarta Primeboots

Inte helt lätt att presentera en rättvis bild av hur kombon egentligen sitter på eftersom vi befann oss i värsta blåsvädret… Men jag tror nog att ni fattar ändå.

Jag har stört mig lite på att chrysalisarna inte riktigt räcker ner för att ge en färgbrytande underkant till wigwamen men eftersom min nya, högst älskade, lite green är större och därmed längre så funkade det faktiskt skapligt, även när vinden inte försöker kidnappa the wigwam. Att sedan färgen inte matchar någonting alls i klädseln förövrigt valde jag att tänka bort…

Nu återgår jag till mitt nattliga kakbak... See you! Kram!

10 kommentarer:

  1. Tycker att det var jättehärliga bilder! Dom är så mycket mer levande än statiska ståstillabilder.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Fina bilder! Och jävlar vad Prime bootesen var snygga bakifrån! Visste inte att det är dragkedja bak. Kram gumman! (Kan du inte skicka några kakor hit;)

    SvaraRadera
  3. Gillar bilderna! Snygg outfit!
    Kram

    SvaraRadera
  4. OH my! Underbara primeboots!
    Härliga bilder med liv i när vinden tar tag i dig=)

    Jag hoppas fortfarande att maken din skall godkänna att din 9th i powder skall få flytta=)!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jättefina bilder i blåsten! Och den gröna färgen på din Chrysalis är helt underbar!

    Kram Berit

    SvaraRadera
  6. Lingonberrie: ja det kan lätt bli lite trist med bilder som tas genom en spegel, jag har ju mest sådana annars tyvärr. Tenderar att bli samma samma skittråk hela tiden… Kram!

    Linda: vi gör cheesecake men självklart kan vi skicka en bit. Vill du ha fotavtryck som extra krydda så är det bara att hojta för då väljer jag leverantör efter det ;o)
    Just dragkedjan bak är jag jäkligt skeptisk till, har funderat på att färga den svart så att den inte lyser som en malplacerad dragqueen, ska bara hitta färg som funkar först… Kram!

    Jeanette: ja en tant gör ju så gott en tant kan… ;o) Kram!

    Filippa: haha… den hamnade inte ens i högen av Mollysar to go. För än så länge får den allt stanna… sorry… :o) Kram!

    Ditten: jag tyckte att färgen såg lite halvtrist ut på produktbilderna men himmel i havet vilket tryck det är i den irl… mycket finare enligt mig med andra ord. Kram!

    SvaraRadera
  7. Helt enkelt så supersnyggt!! Härliga bilder med mycket liv i=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  8. Godmorgon skönaste Josanne!
    Vilka otroligt fina bilder! Känns verkligen levande, o du är skitsnygg rent ut sagt! Ja den där gröna är jag väldigt nyfiken på sedan jag såg produktbilderna, får se om jag har turen stöta på den nånstans. Igår beställdes ett par Engineer Calf (Tintin), du vet den halvhöga varianten. Sådana fattas hemma hos mig, tror det kommer passa min Mollyrob.
    Nu kom kärestan med kaffe o marmelad toast.
    Ha en underbar dag vännen!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Skittråk! Vad talar du om? DU är ju en läckerpingla alltid. Men dom här bilderna med vindmaskin är helt outstanding.
    :-)

    Kramar!!!

    SvaraRadera
  10. Adela: tackar tackar! Kram vännen!

    Annelie: god morgon vännen… eller lunch är det väl egentligen för oss morgontuppar. Tror det var ett smart drag med de kortare Primebootsen, jag har också spanat på dem, skitsnygga! Och hade varit bra med ett par lite kortare också. Aldrig nöjd? Jag? Hmmm… nu förstår jag inte riktigt. ;o) Sköt om dig, vi hörs. Kram!

    Lingonberrie: du får inte smickra så, tanten kanske bli högfärdig då. :o) ja den vindmaskinen skojade man inte bort, den stod på fullt blås. Man borde ha en sådan lite oftare, fast kanske en man kunde ställa in själv så man slapp riskera att hamna blåsa till Kina på en kvart… Kram!

    SvaraRadera