Powered By Blogger

fredag 24 september 2010

Inbillningen som sprack & blev sidendrömmar

Inför stundande Göteborgsträff fick jag för mig att härja runt lite i höstkollektionen för att bena ut vad som kan vara intressant att prova och kanske få med mig hem.
Inbillade mig att det inte skulle vara så mycket. Joråsåatt… inbillningen sprack snabbt som attan kan man säga. Och mycket är Lingonberries fel, för när hon kastar sig ut i butikerna och provar så limmar sig tydligen plaggen fast i mitt lilla bakhuvud där de ruvar till sig och blir svulstiga habegär.
Så nu är det drömmar i siden som fått mig på kroken.














Och Spinner silk l/s dress och Art silk strap dress är bara två exempel. Vad tror ni, är de något för mig, eller är någon av dessa Art silk tunic mer jag?













Dock har jag en helt annan goding som står allra överst på önskelistan men den tänker jag hemlighålla till efter träffen, oavsett om jag får tag på den då eller inte. Lite måste man ju hålla på sig… :o)

Idag blir det bland annat pakethämtning och en sväng inom den lokala butiken för att se vad som landat på hemmaplan.
Rapporter kommer senare. Ha en bra fredag därute. Kram!

8 kommentarer:

  1. Haha..liten lista inför Gbg-träffen..du är rolig du!! Eftersom alla i blogglandia visar än det ena än det andra, så börjar listan bli lång! Själv är jag nyfiken på den undre där du visar, Art silk tunic. Sedan är det ju liite annat också! Konstigt..eller hur!?
    Spännande med paket, vad kan det vara tro..!
    Kram

    SvaraRadera
  2. * självklart lite måste man ju hålla på sig. Art silk tunic är så skön på, tror den kan upplevas lite stor, omfångsrik, men jag tycker den är helt fabolous att ha på sig.

    Det blir inget val, Jag tror båda Art spinner och Art silk är fantastiska på dej./K

    SvaraRadera
  3. Moahahaa.....hehe.
    Jag tar med mig min sidenklänning nästa vecka, så kan du hoppa i den!
    Tror alla skulle vara fina på dig! Men du får nog prova dig fram och se vad som känns bäst. Sidenet är så skönt..
    Kram och ut i solen med dig!

    SvaraRadera
  4. Art silk tunic i velvet finns på min önskelista, den är så otroligt vacker bak. Jag gillar verkligen när kläder har vackra detaljer även på baksidan. Jag kanske är lite bakvänd. ;-)

    Hoppas du mår bättre. Nu ska jag läsa ikapp lite i din blogg, passar på att önska dig en mysig helg!

    Kraaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Har just fått hem en Art silk tunik i velvet och ryggen är så fin. Gillar den själv och den blev riktigt fin med den ljusblå underkjolen till. Har inte hunnit testa den med annat än.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Annelie: haha… ja en liten lista som ändå kommer att gå åt skogen förmodligen ;o) men skam den som ger sig i sina försök att strukturera sitt liv ;o) Ja Art silk tunic får nog bli ett offer för provning om den finns dit vi ska. Snart bara en vecka kvar… längtar! Kram!

    Mimmi: aha, så du har den, har du visat i bloggen? Rusar in och kollar… Kram!

    Lingonberrie: jo jag tror också på det däre med att prova sig fram, för om man bara kollar produktbilderna och sedan hur plaggen sitter på en riktig och skitsnygg människa = dig så skiljer de ju sig en del… Ska bli så himla skitkul att träffas nästa vecka!!! Kram!

    Maria: haha… håller absolut med dig i bakvända världen :o) Nu fick jag lite dåligt samvete för jag har ju inte varit hos dig på ett tag… dags att ta igen det inser jag… Kram!

    Eva: håller tummarna för att du visar nu när du gästbloggar… vilket jag hoppas på ska leda till att du inser att du inte kan vara utan en egen blogg… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Spinner silk l/s, me like! Gillar inte prislappen bara.....Kram!

    SvaraRadera
  8. Linda: nä den ställer till det lite... och det är nog med oreda i plånboken som det är i alla fall... :o) Kram!

    SvaraRadera