Powered By Blogger

tisdag 14 september 2010

Tre plus, två minus, jag är imponerad…

Vaknade strax efter klockan 4 och kunde omöjligt somna om. Vad göra? Kasta sig över datorn och in i Mollyland såklart. :o)


Jag flippar ofta ut när det gäller att hålla mig till planerade ting. I livet i allmänhet och med mina Mollyinköp i synnerhet.
Det förstnämnda kan gå lite hur som helst, det sistnämnda slutar oftast med betydligt fler kvitton till samlingen än vad jag egentligen hade räknat med. Förvånade? ;o)

Så som lite morgongymnastik bestämde jag mig för att kolla hur jag skött mig när det gäller höstkollektionen 2010. Och jag blev imponerad! För jag har faktiskt lyckats hålla mig i kragen förvånansvärt bra.
Listan på mina tio måsten i höst finns här och det är bara ett plötsligt uppblommande Tutu-beroende som har svingat upp den kvoten på två plus.
Och en Quicktip tunic som inte fanns med alls i grundutkastet som adderat ytterligare en outsider.

MEN. Det har inte blivit någon wigwam i velvet och ingen vinterjacka. Och rent tygmässigt så bedömer jag att de kan gå på ett ut med mina oöverlagda inköp.
Eller om det till och med kan vara så att jag ligger på plus…
Eller om det bara är sömnbristsvammel jag håller på med just nu… ska nog försöka sova någon timme till istället… Vi ses senare. Kram!

9 kommentarer:

  1. Haha, och därför gör jag inga listor för jag klarar aldrig av att följa dem ändå:-))
    Och så kommer det alltid små överraskningar som man inte alls hade räknat med..
    Quicktip tunic är ett fantastiskt bra exempel;-)

    Hoppas att du får i dig lite mer sömn under dagen som en liten tupplur eller nåt..

    Ta hand om dig sötis,
    Kraam

    SvaraRadera
  2. Måste bara skriva en liten kommentar...

    Jag har tittat ett bra tag i din blogg och gillar vad jag ser!! En sak som du är en av de få att lyckas med är att se ut som en "rocker" (om man nu kan kalla det för det?) i Odd Molly kläder!! Helt fantasktiskt. I Like!! Odd Molly gör ju mycket "söta" kläder och ibland känner jag mig lite präktig i deras kläder... Men du ser aldrig präktig ut - bara cool!! You go girl!! Jag har alltid varit en "jeans-tjej" och kommer nog alltid att vara det, trots att jag fullkommligt älskar Odd Mollys klänningar!!
    Din klädstil är en inspiration för mig och det känns skönt att se man kan vara lite "rocker" även i Odd Molly kläder!!

    Ha en fin dag och försök att sov lite om du kan...
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Hej trötter!
    Känner igen mig så himla väl där du satt i natt! Givetvis ligger du på plus sidan..en jacka o en velvet måste ju till dig, helt klart!!
    Släng dig på sängen eller soffan o vila emellanåt.
    Har mailat dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag gillar verkligen tanken med listor och skriver listor men följer jag dom? Nej och tänker glatt att listor är som Nyårslöften, till för att brytas. Håller med Annelie, du ligger på pluss. Tantlogiken slår till igen!
    Här har tantlogiken lyckats klicka hem en mörkblå Quicktip tunic!
    Men var finns den ljusblå...
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Mia: det är därför jag gör listor, för att jag nästan aldrig kan följa dem… kul att se hur jag tänkte och hur det blev liksom ;o) Ja quicktip är verkligen en underskattad goding. Kul att du också upptäckte den för du var skitsnygg i den! Ta hand om dig du också raring! Kram!

    MollyB: vad gullig du är! Jag gillar lite rockigare stil men det inget jag tänker på, jag klär mig bara som jag gillar. Så då är det såklart superkul att höra att det ser rockigare ut. :o) Fast såklart känner jag också mig lite präktig ibland, och emellanåt dödstråkig. Men det sitter nog en del i humöret skulle jag gissa. Kul att jag hittade din blogg idag förresten, kommer lätt att hälsa på ofta. Kram!

    Annelie: haha… ja vi får väl se vad som störtar ner i shoppingkassar och får följa med mig från Göteborg. :o) Jackan har jag bestämt mig för att strunta i men velvetwigwam…hmmm… den är ju skitläcker… :o) Kollar min mail strax, ska bara se om jag hittar något att käka först. Kram!

    Eva: som jag skrev till Mia så gör jag listor mycket just för att jag inte följer dem. Kul att se hur jag tänkte först och hur det verkligen blev… Tantlogiken ja – jag bara älskar den! :o) Den ljusblå hittar du här: http://www.minzo.se/quicktip-tunic-p-1056-c-172.aspx Finns i 1,3 & 4, undrar vart 2:an blivit av…hmmmm… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Haha Mollymatematik!!

    Nu är paket med unicapåse på väg hem till dig. Jag lämnade in den på lunchen så med lite tur kanske den kommer till dig redan imorgon :)

    Kramar från V

    SvaraRadera
  7. Jäklar! Här skriver jag mitt livs kommentar och så hänger sig blogger!!

    Återkommer lite senare. Grr,

    kramar!!!

    SvaraRadera
  8. Nu har jag lugnat mig:-)
    Jo, jag fick för mig att göra en lista imorse, du inspirerade. Men mollymatematik gick inte lika bra, jag måste nog träna lite på försäljning också för att få det att gå ihop.
    Känner igen det där med att vakna tidigt på morgonen. Tur att internet finns eller hur? Men akta dig nu så du inte vänder på dygnet.
    Jobbet erbjuder inte så mycket vidare stimulans idag så jag har fantiserat om att kidnappa dig och ta en tur till Kosta outlet. I min fantasi...det hade varit kul.

    Det är som du har märkt, att blogger inte uppdaterar listan allteftersom. Ibland gör jag ett inlägg och det kommer inte upp förrän efter 6 timmar, och ibland kommer det genast. Kanske beror det på att jag kör wordpress och inte blogger:-)

    ha det gott och vi hörs säkert lite senare..

    Kramar och ut i solen med dig!

    SvaraRadera
  9. Viola: tusen tack snälla! Du får portopengar i Gbg som vi bestämde, bara hojta hur mycket det kostade.
    Mollymatematik är bäst! ;o) Kram!

    Lingonberrie: haha… ja vi får nog gå den där kursen i försäljning båda två för jag är värdelös, bara fyller på och fyller på…. Undrar när jag ska vakna av att gardroben exploderar av för många plagg…
    Ja du Kosta outlet hade inte varit helt fel… vi kanske ska satsa på det någon gång rent av… :o)
    Jag har samma problem med när det syns när jag uppdaterar, och jag har ju Blogger… Kram!

    Annelie: jag kommer inte in i min mail just nu… :o( hinner jag inte eller inte kommer in innan vi sticker ut idag så mailar jag imorgon… Kram!

    SvaraRadera