Powered By Blogger

måndag 27 september 2010

Dagens, utestängd och skabbigaste skallen

Jag har haft lite otalt med Internet idag, för den surdåren har stängt mig ute. Och istället bara bjudit på otrevliga meddelanden om ingen uppkoppling…
Men nu har jag minsann lyckats överlista, med en blandad kompott av smicker och hot.

Det är en ganska dålig dag rent måendemässigt också men det är inget jag ska mala om här utan jag nöjer mig med att presentera bilder på dagens outfit, som har varit på en blixtvisit i utevärlden.



CC jacket, almost black
327 - Light cotton embroided, pink
Chrysalis minigown, almost black
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots

När jag såg mig i spegeln idag så insåg jag det jag har förträngt alldeles för länge, jag bara måste klippa mig!!! Har troligast landets skabbigaste skalle just nu. Tyvärr håller favvofrissa Linda till på alldeles för många mils avstånd, så nu står hoppet till att försöka lokalisera någon på hemmaplan som kan köra saxen i mitt huvud innan fredag…

Fast det får vänta till imorgon för nu ska jag istället göra det jag känner allra mest för, ta tag i disken och torka golv.
Nix, jag har inte påstått att jag är normal, men det håller jobbiga tankar på avstånd en stund och så skönt när det är gjort och hemmet, åtminstone på ytan, framstår som rent. Eller renare i alla fall.

Hoppas ni har en bra dag. Vi ses! Kram!

8 kommentarer:

  1. Dåliga måendedagar är kass och det är sant att praktiskt arbete håller en del borta. Det minns jag från min tid med samma diagnos som du.

    Kram och hoppas du hittar en frissa. Annars vore väl det en anledning att hälsa på Linda nästa gång du behöver klippa dig? ;)

    SvaraRadera
  2. :D You and me both. Önskar att den här dagen bara kunde ta slut! Blääää

    SvaraRadera
  3. Jäklar vad snyggt det var ihop!!
    Kom också på jag borde gå till frissan innan helgen!
    Undrade just hur du mådde.. Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Du är duktig som städar och lagar mat. Nu när vi har haft husvisningar och varit tvungna att ha det fint jämt, så blev den bästa lösningen att gå ut och äta eller köra mikromat. Jippie till det första och blä för det andra. Det känns alltid bättre att ha det lite rent omkring sig så bra jobbat:-)
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  5. Åh nu väkte du mig med. Den här skallen har inte sett en frisörsax på ett tag! Kanske skulle fixa till den lite så att ni inte dör av synen!
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  6. Jag får väl släpa med saxen annars och håra ner hotellrummet lite:) Ja, ibland är det skönt att ha fullt upp och slippa tänka....
    Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Supersnyggt !

    Ah, här är en till som hoppar ut & in hela tiden... i snitt var 5:te minut.... JÄVLIGT irriternade *morrar* Så Telias kabelfel går kanske ända hem till dej ? (fast dom sa att det är min kabel till skåpet som är söndrig) Grrr...
    Blir det träff på onsdag med Lingon ? Har inte lyckats skriva till tösabiten ännu.
    Ha en guldkväll !

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  8. Helen: skönt att höra att det inte bara är jag som är motar tankar med städning, man känner ju sig lite smågalen sådär… ;o) Kram!

    Sanni: jävla skithöst – jag skyller på den, lättast så liksom… Kram!

    Annelie: du får också vara rädd om dig!!! Kram!

    Lingonberrie: ja rent är schysst. Tyvärr finns det för mycket att fixa till här, har ju jobbat bort mitt liv de senaste åren känns det som så då har hemmet fått stå åt sidan tyvärr… Kram!

    Lillis: haha… eller så kommer vi som vi är och så är vi två som skrämmer slag på folk. ;o) Kram!

    Linda: inget jobb i Gbg, bara kul! Kram!

    Johanssonskan: mailar dig om en stund. Kram!

    SvaraRadera