Powered By Blogger

måndag 18 mars 2013

Besegrad av bacillerna, effektsöker efter medlidande

Det var länge sedan jag mådde så här genomkass. Så otroligt länge sedan att jag inte ens kan komma ihåg hur länge sedan… Efter att ha spenderat helgen i horisontalläge, i syfte att tillfriskna, var jag helt säker på att det var fit for fight som gällde i morse. Så jag for upp ur sängen för att göra mig en smula skolrepresentabel. Men! Fick ganska omgående erkänna mig besegrad av bacillerna. Mår ju till och med sämre idag än vad jag gjorde igår… :o( 

För att vara en effektsökare i tyck synd om så kan jag till exempel nämna mina frekventa nysattacker, med runt 15 nys på raken som var och en torpederar lite hål i den redan bultande skallen, jag kan beklaga mig över feber, yrsel, muskler som känns som gelé. Eller snor, sprängande bihålor runt ögon och näsa, hosta som låter lungorna få känna att de lever... Och så kan jag lägga till huggande magsmärtor så fort jag rör mig... Så ni kanske fattar hur synd om mig det är… :o) 

Fast visst, jag är inte döende, även om det mest känns så just nu… I min misär, som jag lägger all min samlade energi på att försöka förgylla med inslag jag gillar.


Och så håller jag tummarna stenjävlahårt att jag vaknar upp ur mardrömsdimman imorgon… För jag vill, och för att det är en lite viktig sak då… Men Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Det håller vi tummarna för!
    Mår ungefär som du men måste tyvärr jobba inatt.
    Men sen blir ledigt ett tag - yey!

    SvaraRadera
  2. Men alltså krya på dig, tur att du iaf har det du gillar nära till hands, Klemis

    SvaraRadera
  3. Friska på dig!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Om det är till någon tröst slipper du ge dig ut i detta skitväder som ska övergå till snöstorm kommande dygn. Blä! Krya på dig fina du. Kramis

    SvaraRadera
  5. Krya på dig sötis! Käka lite vitlök och skräm baccisarna till månen.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Fan vilken otur du har :( Håller en tumme för att det går över fort.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Usch, så trist med sjuka nu igen. Jag önskar att du vaknar pigg och frisk imorgon och att det bara vara jäkligt dålig dröm.
    Krya på dig kramar

    SvaraRadera