Powered By Blogger

tisdag 19 mars 2013

Dagens & bara riktigt jävla skitförbannad

Fortfarande sjuk. Feber och samma kör av yttringar som föregående dagar… :o( Men! Ett studiebesök som jag sett väldans mycket fram emot (och har lite framtidsbaktankar kring) stod på skolschemat, så jag släpar mig in i duschen, tar på mig en slags stass trots att kläder gör ont att få på kroppen och trycker i mig diverse medikamenter för att kunna hålla mig upprätt under någon timme. 

Knallar ut i kylan för att inta promenaden som känns som värsta hardcoreträningspasset. Kommer fram yr intill illamående och svettig som en flodhäst i Sahara. Och! Får då veta att studiebesöket blivit inställt. Vår lärare är inte där eftersom hon redan visste om det där med inställt. Till skillnad från oss åtta i klassen som tagit oss dit helt i fucking onödan. För att meddela oss var tydligen inte så vikigt! Ett sms till någon av oss hade krävts och sedan hade vi lätt djungeltelegrafat vidare till varandra... 

Skit samma att folk som kört bil fick betala parkeringsavgift, andra likt mig tvingat sig ut i kylan till en helt annan del av staden, för nada… Så jävla kass och respektlöst! Och så jävla typiskt den skolan! Så jag borde inte vara förvånad. Och egentligen är jag inte det heller, bara riktigt jävla skitförbannad över nonchalansen!... Mer respekt till folket säger jag!!! Tjing! Och take care därute!

8 kommentarer:

  1. Fan vad ruttet gjort.
    Hem och kurera dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Riktigt, riktigt kasst gjort av skolan. Tio minuspoäng ytterligare...

    Kramar och kryp under filten

    SvaraRadera
  3. Så dåligt..tanta/läraren borde skämmas ordentligt! Ge henne en skrapa-(bil el fönsterskrapa..) när ni slutar! Stackars dig o klasskamrterna!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Hm respekt var det ja. Fy fan vad svagt.
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Riktigt jävla skitdåligt och respektlöst gjort. Slöseri med folks tid! Kram

    SvaraRadera
  6. Nonchalant och respektlöst att inte meddela.
    Men det känns lite som tidsandan tänker jag. Folk är så oerhört upptagna av sig själva att de inte ens reflekterar över hur det man gör påverkar någon annan.

    SvaraRadera
  7. Tack! Skönt att höra att det inte bara är jag som är en överdrivet gnällig jäkel... :o) Och tyvärr måste jag skriva under på Helens kommentar. Ännu mer tyvärr så är jag väl inte alltid helt oskyldig till sådant jag heller... Så en tankeställare är nog på sin plats... Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Gaaahh:( en rejäl ursäkt o kompensation av något slag borde ni!

    SvaraRadera