Powered By Blogger

tisdag 19 mars 2013

När insikten slår till och blir okynnesfotograferande

Eftersom jag ändå befann mig i utemiljö. För att investera i förkylningsexorcerande preparat på Apoteket. Och då ändå passerade butiken som säljer pjuxen jag spanat in ordentligt och kommit fram till att jag inte kan leva utan i vår. Om det nu någonsin blir vår… Men då jag inte sett dem live utan bara på bild så var det ju lika bra att knalla in. Kolla på dem. Prova dem. Komma till insikt med hur uttråkad och rastlös jag är och försöka avhjälpa det genom att okynnesplåta butiken…


… som är en av mina absoluta favoritaffärer, Cirkus i Helsingborg. Och när jag då ändå kom igång, fick upp ångan, såg en massa fint på galgarna, så gick det liksom av rena farten att det blev en spontanprovning också... Som dock dimper in här först lite senare ikväll. För nu är jag helt totalslut, måste dunka ner mig själv i sängen, få stopp på yrsel, huvudvärk, frossa… Men det var ändå värt det. För jag tror minsann att uttråkad och rastlös är ett tillstånd snäppet värre att dras med än fysisk nedsatthet. I alla fall för mig… och i alla fall just idag… Peace out!

7 kommentarer:

  1. Åh, så mycket fint de verkar ha där!
    Det är klart att du inte kunde motstå att prova lite :-)
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en sådan där lívsfarlig butik som ger en idéer om att man bara vill och helst måste ha... hur mycket som helst... :o) Kram!

      Radera
  2. Där är dom skorna jag såg på en bild men inte hittat för jag inte vet märke. Kan du hjälpa mig med märke snälla? Josephine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Märket är Koah. De fanns även i en lite beigeare variant och en skitläcker aprikos. Håller tummarna att du hittar dem. Annars kan du alltid testa att ringa till Cirkus. Klicka på min länk så kommer du till deras hemsida där telefonnummer finns, det kan ju vara så att de skickar. Kram!

      Radera
    2. Tack snälla jag hittade dom i webbshopp! Jippie!!!

      Radera
  3. Ser ut att finnas mycket fint i den butiken :) Skorna är ju sååå snygga och sååå hotta i vår :)

    Krya på dig nu

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul du gillar dem, jag är helt såld på dem. Har fått plagg i vitt på hjärnan, vilket tydligen även innefattar skor :o) Kram!

      Radera