Powered By Blogger

lördag 2 mars 2013

Fördel slash nackdel med att inte få presenter inpackade

Tidigare i veckan spanade jag in en ljuslykta som jag kände nog kunde bli en bra present. Till en person imorgon. Så idag knatade jag tillbaka till butiken och shopsade den. Glömde be att få den inslagen. Vilket visade sig dra med sig en bra sak och en lite sämre… 
Det positiva var att när jag packade upp den hemma så upptäckte jag att den saknade upphängningsanordningen där värmeljuset ska placeras. Så då var det bara att återvända och få en sådan. Det braiga med det är att om jag hade fått den inslagen på plats så hade jag inte gjort iakttagelsen förrän det varit försent. Pinsamt att ge bort något halvdant… 
Det jag däremot tycker kan stavas negativa är att eftersom jag tog upp den hemma för att packa in själv så fick jag plötsligt för mig att den ju faktiskt var rätt fin i min boning också. Så nu brottas jag med tanken att behålla den. Varav jag till och med har provtänt för att få rätt känsla och därmed ett avgörande, så att säga.


Sjuk i huvudet? Ja förmodligen… Speciellt som jag redan har en gedigen samling av just ljuslyktor. Och lite för att jag ju måste fixa ny present om jag behåller denna själv. Och det en lördag efter att butikerna stängt… Med noll tid innan firandet tar fart imorgon. Fast! Kanske att en blomsterbutik jag kommer att passera då har öppet. Och lite blomstercheckar kanske trots allt är en smula mer uppskattat än en pinal man inte valt själv… Hmm… Vad tror ni om den teorin?... :o) Kram!

3 kommentarer:

  1. Hahahah gud vad du är lik mig - lite flimrig i skallen :D Jag hade absolut behållit den.
    Bamsekram å tack för välbehövligt garv!

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju det jobbiga med att vara sån som ger bort saker man själv tycker om. =)
    (Sån är jag också så just nu brottas jag lika illa med vilket skalle som ska bo hos er. Kom hit och välj åt mig!)
    Blomstercheckar är ju alltid uppskattat. ;)

    SvaraRadera
  3. Hmm..tillhör nog gruppen gruppen som ärligt tycker om att ge bort saker som jag själv väldigt gärna skulle vilja ha! Skulle nog ha svårt behålla ngt jag köpt för att ge bort som present. Glädjen är större att ge, kan låta tråkigt men sådan är jag..
    Trevlig helg!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera