Powered By Blogger

torsdag 14 mars 2013

Världens bästa städkompis & en stass

När jag hade börjat kunde jag inte sluta förrän jag stupade i säng och tvärslocknade på sekunden. Så det blev en hel del städat igår. Vilket jag till stor del tackar världens bästa städkompis för. Denna dam med underbaraste plattan:


Jag blev helt lycklig av att lyssna på den. Texttolkningar ploppade upp i skallen, en massa igenkännanden och minnen flashade förbi. Mest bra sådana... Grannarna lär inte vara lika glada eftersom den snurrade på repeat i timmar. Men lite sura miner kan jag ta när jag vet att jag har ett skinande kök... Medan den förvandlingen pågick var det mysdress på men en dagens stass från de många och galet långa timmarna i skolbänken finns givetvis dokumenterad… :o)


Svart bomullsblus – 60Days, kofta med massa bling – HM, väldigt mörkblå jeans – G-star, halsband – Uno de 50, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, indigo, bälte – Cowboybelts, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Har ni förresten någon speciell städmusik?... Peace out! Och take care därute!

2 kommentarer:

  1. Håller med om att det går så mycket lättare att städa om man har musik på. Jag är allätare men inser att av någon anledning åker ofta Fun Lovin Criminals på just vid städning. Det kan vara en kombo av att det är den enda CD som alltid ligger framme och att jag är gör lat för att leta andra samt att vi inte har en dockningsstation till IPhone på övervåningen. Men bra är den och funkar gör det. Gillar särskilt Crazy train.

    Ha en fin dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Gillar din stass mucho grande!
    Jag brukar städa till "raimusik":)
    Kram

    SvaraRadera