Powered By Blogger

söndag 31 mars 2013

Mitt sätt att addera lite spänningen i livet…


… tycks tydligen vara att ge hjärnan en match så den nästan kokar över och samtidigt bjuda nerverna och psyket på värsta galenskapsprövningen så de snudd på kollapsar. För jag är expert på att göra allt viktigt i absolut sista sekund. Som nu. Med jobbansökan som går ut idag. Den började jag plita ihop alldeles nyss... Så ni kan ju gissa hur sofistikerad och smartskriven den blev... Men jag fick i alla fall iväg den. Och det med nästan 20 minuter till godo. Ganska bra gjort med tanke på att jag bara har haft hela dagen på mig och prioriterat att slappa och lulla runt, käka pizza och en massa godis, hänga på nätet och kolla tv. 
Fast helt ärligt så tror jag att det slarvigt hopklottrade nog kan vara precis lika framgångsrikt, eller lika helt åt skogen, som det eftertänktplitade... För på dagens arbetsmarknad känns det mesta ändå som ett lotteri, där du har superflyt om din ansökan ens blir tittad på... Fast sökt är trots allt bättre än inte sökt... kokhjärna  och kollapsnerver till trots... Kram & God natt från tant Megasvammel!

5 kommentarer:

  1. Kan kanske trösta dig med att vi är fler, själv tänker jag att hjärnan går på något kreativt högvarv när jag har några sista skälvande minuter kvar. Knäppt men vi människor är väl funtade lite olika helt enkelt.
    Kram och all lycka till

    SvaraRadera
  2. Ja visst är vi fler! I bland jobbar vi av nån underlig anledning bättre under press, många av mina sk bättre prestationer har varit när det varit som mest att göra. Håller tummarna och lycka till m jobbsökande! Kram

    SvaraRadera
  3. Och jag är likadan med. Och presterar bäst under lite press. Märkligt egentligen......
    Lycka till och kram!

    SvaraRadera
  4. Ibland kan de där sista minuten bli bäst; vilket påminner mig om att jag nog ska ta en kik på när det jag tänkt söka går ut...
    (Fast vilken löjlig datum att som sista; vem läser den idag liksom...)

    SvaraRadera