Powered By Blogger

söndag 24 mars 2013

Dagens – som sålt smöret & tappat pengarna

Lustlös. Så kan jag väl närmast beskriva hur denna dag förflutit för mig. Har inte haft intresse för någonting. Tyckt det mesta känts trist och meningslöst… Som om jag sålt smöret och tappat pengarna, som det i alla fall i min lilla del av landet finns ett uttryck som heter… Varit hågbefriad. Och det utan att jag har minsta aning om varför, för det finns ingen direkt anledning, inget att peka på. Det kanske bara är så att det är jag som svajjar i psyket lite då och då…. :o) Och allra mest har min totala avsaknad på entusiasm yttrat sig i att jag inte har haft minsta lilla lust att ta några bilder. Alls. Så då har jag inte gjort det heller. Mr Make har dock upprätthållit traditionerna, genom att knäppa av min dagens stass:


Stickad tröja – Odd Molly Silky-knit jumper, almost black, jeansjacka – Odd Molly Emb bikette denim jacket, svarta jeans – Please. 

Japp, det blev båtfärd idag. Min mamma tjatade om en dejt där så då fick det bli så. Trots att det inte var så länge sedan sist. Det var det däremot sedan jag hade just den jackan på mig. Och anledningen till att den åkte fram i dag är för att jag ville känna in om den ska få stanna eller om den gör bättre i att söka sig ett nytt hem. Lyckades dock inte bena upp i den frågan så det blir till att klura lite på den ett tag… Däremot har jag annat som vill flytta. Så en bloppis är i antågande. Kanske nu ikväll, kanske en helt annan kväll. Vi får väl se när andan faller på. När humöret är tillbaka… Kram, Kärlek & Respekt för nu i alla fall!

4 kommentarer:

  1. Känner lite samma, en ganska menlös söndag, men nu är det bättre, då jag precis ätit pannkakor. Det var inte igår jag gjorde det precis... Klem och jag tycker nog jackan ska få stanna hos dig!

    SvaraRadera
  2. I bland är inte orken med en.....Håller med Flipfloppan, jackan ska stanna! Kram

    SvaraRadera
  3. Här var det allt annat än menlöst: Årets mest spännande handboll och lilla Myran förärade farbror Charlie Sjöstrand en kram. Ja mamma fick en go, svettig hon också (hmmm)
    Låter som du ska komma hit och få lite spänning i tillvaron =)

    SvaraRadera
  4. Inte alls menlöst utan hysteriskt snygg människa i hysteriskt snygg outfit !

    SvaraRadera