Powered By Blogger

söndag 3 mars 2013

Veckans träningsrapport – premiär & kommande utmaning


Om jag lägger in fyra bilder så ser det ut som jag har tränat mer än vad jag har den här veckan, tänkte jag i ett försök att verka smart… Men sanningen kvarstår, två ynka pass under sju dagar. (Eller egentligen bra många fler dagar än så men det lägger jag i mappen för preskriberat…) Fast! Bättre än noll (ja jag vet, ni har hört den bortförklaringen förrut…) Och äntligen premiär som aktiv i träningslokalerna på praktikgymet. Först ett superkul pass och idag instruktion i gymet. Det sistnämnda som ett drag för att öka upp min träningsstatistik. 
Jag älskar att gå på pass. Men! Arbetstider som är samtidigt som passen gör det till en omöjlighet ganska ofta. Så därför att jag, efter runt 15 års frånvaro på den fronten, nu då har fått för mig att börja varva med vikter och maskiner på egen hand. För den formen av träning är tillgänglig under betydligt fler av dygnets timmar. Superbra instruktör och roliga övningar. Så nu är det ”bara” att köra igång, inte låtsas om att choklad och tv-häng lockar mer… :o) Och eftersom utmaningar är kul så ger jag mig själv härmed en sådan kommande vecka; fyra träningstillfällen, pass varvat med gymet. Någon som har lust att haka på? Kram!

6 kommentarer:

  1. Antar utmaningen att *komma igång* denna veckan.
    Jobbar några nätter, men ett pass kan jag lova. =)
    Njut av solen idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Superkul! Då räknar jag kallt med dig som utmaningspartner. Vill du ha pepp är det bara att hojta... :o) Kram!

      Radera
    2. Ja jag är *på* med vattenjympa på onsdag kväll och nu har jag skrivit det officiellt = jag måste gå. =)

      Radera
  2. Du har "lov" att ta det lugnt några veckor! Du har tränat superbra den senaste måanderna eller hur?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, helt ärligt har jag slarvat och slappat med träningen hela vintern (och stora delar av hösten också när jag tänker efter...) så det där superbra får bli under våren nu istället. hade jag tänkt i alla fall... :o) Kram!

      Radera
  3. Hakar gärna på! Vill/behöver komma igång med styrketräning på allvar nu! Annars kör jag mest eller oftast spinning (vasaloppsspin idag) och även cirkelfys emellanåt.
    Ha det gott! Annette

    SvaraRadera