Powered By Blogger

lördag 30 mars 2013

Dagens – som ännu en gång kan konstatera


Fuskskinnjacka med fransar – HM, via bloppis i Mollylandia, vit bomullströja – HM, nyshopsad sedan i förmiddags, jeans – Please (vad annars liksom…). 

Och nix, det har INTE varit i närheten av varmt nog för att knalla runt endast iklädd denna mundering, vinterjacka är fortfarande ett nödvändigt ont för uteöverlevnad i min lilla del av Skåne. Men sekunderna det tog att knäppa av den livsviktiga bilden på dagens stass stod jag ut, även om det var på gränsen och fotoresultatet därmed ser ut därefter... 
Tillkommen i trädgården hos svärföräldrarna där vi har spenderat eftermiddagen och kvällen med påskerier. Riktigt meganajs. Även om firande och jag inte riktigt är kompisar, men det var stenlugnt på den fronten, mer träffandet som var superschysst. Och ännu en gång är det väl bara att konstatera att släkten är rätt så himla bra, kul att träffa, uppskattade att de finns… Peace out för idag!

4 kommentarer:

  1. Vet du var dom jeansen finns att få tag på? Är det vårens kollektion?
    Mvh Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessa är från i höstas. Kommer inte ihåg vilken webshop jag köpte dem i och har ingen aning om de finns att få tag på någonstans nu... Kram!

      Radera
  2. Jag är på jakt efter en enkel vit bomullströja gärna billig så undrar om du har någon bild där man ser den du har här lite bättre? Sorry om jag är jobbig :-)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag tog faktiskt bilder när jag provade denna och en annan ganska lik, även den från HM så jag kan väl kasta ut dem här under dagen. Och du är inte så värst jobbig... ;o) Kram!

      Radera