Powered By Blogger

torsdag 21 mars 2013

Fokuserar istället på ett annat dilemma

Ni är garanterat megatrötta på att läsa om det, och själv är jag riktigt genomless på att rapportera om feber, förkylning, sängläge… så trots att det är den statusen på mig även idag så skippar jag att gå in mer på det. Och fokuserar istället på ett annat dilemma. Min frisyr. 
Fel!... min totala avsaknad på frisyr, för det är att hålla sig betydligt närmre sanningen. Det är minst ett halvår sedan jag befann mig i närkontakt med en frisör senast. Till stor del på grund av att det då kapades åt helsefyr för kort, enligt min mening. Jag försöker ju desperat få det att växa ut, bli lite långt... Och jag har en absolut drömfrisyr. Den som redan sitter på megasnyggot Jill Johnson:


Ja, jag vet, jag kommer aldrig att bli i närheten av hennes snygghetsgrad oavsett kalufs. Och! Jag saknar en hel massa på längden för att kunna få stoltsera med detta svall… Nu finns det ju visserligen den ypperliga uppfinningen löshår, och jag älskar löshår, det gör dock inte min rådande ekonomiska situation… Så, vart vill jag komma med det här svamlet? 
Jo, jag vill vara så fräck och jobbig att be er om realistiska frisyrtips, så att jag kanske kan sluta vara fastnaglad vid Jill och komma vidare i min jakt. För det börjar minst sagt bli lite småpanikigt läge på den fronten nu… Peace out! 

4 kommentarer:

  1. Håller med om att Jills frissa är finfin. :)

    Krya på dig!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Men den går väl att få till i en kortare variant som sen kan växa till sig. Eller är jag helt fel på den?

    SvaraRadera
  3. Finns skitsnygga löshår i form av halvperuker som man fäster med klämmor. Enkla att få dit och ser jättenaturtrogna ut. Så du kan faktist få Jills svall! Ska försöka komma ihåg och ta med en till storstan så ska du få se hur dom ser ut.....
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Kolla på Rapunzels hemsida!
    Kram

    SvaraRadera