Powered By Blogger

söndag 3 mars 2013

Dagens - kalasoutfit & årets första vibbar av vår


Sidenblus – Odd Molly Sinsuality smock blouse, lite almost black, linne under – Odd Molly Bystorm slip top, almost black, skinnjacka – Odd Molly Leatherette biker jacket, lite powder, jeans – Please Studs, nero, pjux med spännen och klack – Scorett, väska med nitar och tofsar – Frontrow living - Rockstud, black silver. 

En del har pratat om det i flera dygn. För mig trillade poletten ner först idag. Men då istället med vrålstarka vibbar, av att våren minsann är på ingång! Nu hade jag dock vinterjacka och storsjal på mig, utom vid fototillfället där jag slog mig lite lös… ;o) Och istidsmunderingen lär få haka på en stund till eftersom det trots allt var lite för kyligt utan. Så den lär säkert smyga in lite långsamt och försiktigt, men dock, våren är på väg! 
Och jag har varit på kalas. Firat min mamma som fyller 80 idag. 80… och jag som fortfarande bara är strax över 20, skumt… ;o) Riktigt überskoj att träffa lite delar av den så kallade släkten. Brorsans ex, två av deras barn, en av dem med sin flickvän plus deras knappt två månader gamla pojke, brorsans ex´s man, tillika polare och fängelsekamrat till min bror, och deras gemensamma dotter. 
Rörigt? Absolut! Och ni lär säkerligen inte bli ett skit klokare av bilderna jag tog, de som jag planerar att terra er med under kvällen. Men först vovvenad, hänga tvätt, fixa kattlådor och lite annat skoj i den stilen. Så peace out för nu! 

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Snygg! Och nog fanken börjar det bli vår:) Grattis till mamma Josanne! Kram

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! Och hoppas du hade det fint med släkten i dag.
    Massa kramar
    <3

    SvaraRadera
  3. Mycket snygg kalasoutfit! Och visst är det helt underbart att våren är på stort G:)
    Kram snygging!

    SvaraRadera