Powered By Blogger

lördag 2 mars 2013

Lördag by Instagram – märkligt vad som hamnar på bild


Så ser dagens bildskörd ut. Inte ett enda knäpp under mina timmar på praktiken, vilket till viss del kan bero på att det var fullt drag från början till slut där, knappast tid att valsa runt med mobilen på fotoläge, men i alla fall… När jag tittar på det som fastnade på bild, eller rättare sagt det jag valde att låta fastna på bild, så kan jag inte låta bli att undra hur jag tänkte där. För det är ju en samling rätt märkliga utsnitt ur verkligheten… 
Inget från vårspaningen jag gav mig i kast med under en vovvenad, inga hundar heller för den delen. Fast i och för sig katter… men i alla fall. Godsaker som jag är svag för, hmmm, skyltfönsterspanande som jag ofta ägnar mig åt… Men! Saken är väl just den att jag tänker sällan när jag härjar runt i bildknäppartagen. Det mest bara blir, det som råkar hamna i min väg… och inte så kul. Så! Undrar hur det blir om jag skulle börja tänka… 
Tror jag ska försöka mig på det under morgondagen. Som ett slags test. Om jag kan tänka och plåta samtidigt.Typ… Men först lite sömn. Peace out och gonatt!

4 kommentarer:

  1. ÄH tänka gör man så ofta i alla fall så skit i det! Jag gillar dina bilder exakt som det är, kanske för att dom just inte är uttänkta! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det har du ju en poäng i, och helt ärligt glömde jag det där med att tänka när jag knäppte nya bilder idag så tänka är nog helt enkelt inte min grej... :o) Kram!

      Radera
  2. Åh mandeläggen har kommit!
    Äsch tänka är överskattat. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, såg mandelägg också fast dessa är marsipan, mina favorit alla kategorier. Mandel är därmed inte ett skit fel det heller... :o) Kram!

      Radera