Powered By Blogger

torsdag 28 mars 2013

Dagens - som definitivt verkar ha en kvast uppstoppad


Stickad tunika – Odd Molly Forsome tunic, dark pink, underklänning – Odd Molly Rock-a-fellow silk slip dress, dark pink, jeans – Please, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana, multi, halsband – Rock by Sweden, pjux – Jeffrey Campbell. 

Jag säger bara tack gode Gud för att det är fyra dagars ledighet på schemat nu. För jag är så sjukt, obehagligt trött ända in i skelettet att mina uppförandegener har slutat fungera. En trötthet uppbyggd på lite för många, lite för jobbiga neggosaker. En trötthet som de senaste dagarna har gjort mig alltmer tjurig, och snarstucken, bitchig och allmänt vrång. Mot allt och alla som råkar ha oturen att behöva vistas i min närhet. Det är som om jag hade en kvast uppstoppad… 

Inte kul, inte bra, så jag hoppas, som fan, att dessa fyra dagar, denna så välbehövliga time out ska få detta lusiga beteende att fara åt helsefyr… Så mina klasskamrater slipper tampas med värsta surkärringen på tisdag igen och så att jag kan vara en smula mer trevlig ifall jag får till en dejt fler gånger. 
Som jag hade idag, dejt, med Sanna. Som i stort blev en rond i butiker på stan, och som blev lite småplåtad i perioder. Och som därför kommer i någonslags rapportform här lite senare. När jag har tjurat klart för denna dagen, typ… Kram!

5 kommentarer:

  1. Tack för dejten och du var inte alls tjurig! ;) Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Alltid kul att dejta med dig! Fast kände mig som ett surmonster, bra om inte du märkte det lika mycket... :o) Kram!

      Radera
  2. Det var en snygg stass, den tunikan är jättefin! Hoppas dagarna ger dig ny energi, lapa lite sol kanske;) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja den tunikan är en av mina favoriter i garderoben just nu. Hoppas detsamma för dig! Kram!

      Radera
  3. Mmmmm - lækker lækker outfit! :)
    Kram

    SvaraRadera