Powered By Blogger

torsdag 7 mars 2013

Vraket har vaknat, och ifrågasätter sin smak

Ett par timmars sömn var tydligen knepet. Stapplade hem från dagens praktiksejour, på det sättet som om jag vore riktigt drucken, trillade ner i sängen och tvärslocknade på direkten. NU är jag pigg och mår en smula bättre, även inom det mentala området. Fast det verkar som om något ändå inte står riktigt rätt till. Och det på det klädrelaterade smakområdet. För i brist på vettigare sysslor började jag bläddra igenom en sorteringshög med tidningar. Därbland fanns en HM-blaska och jag kom på mig med att gilla en hel del i den. Inget superkonstigt i sig. Förutom! Att jag blev stenförälskad i något riktigt otippat. Den här jackan:


Eller hela stassen egentligen. Fast mest jackan. Som inte alls är jag. Som jag i själva verket tycker är rätt ful. Men ändå cool… Så pass att jag definitivt kommer att ranta till lokala butiken någon dag och försöka lokalisera den för provning. 

Fast före det hoppas jag få chansen att toktesta en massa Mollysar. Eftersom det finns sådana dit jag planerar att ta mig under min lediga dag imorgon. På utflykt, vilket känns som en evighet sedan sist och något jag verkligen behöver för att pigga upp mig ännu ett par välbehövliga snäpp. Jag är sådan, som bara måste få avbräck i vardagen då och då för att stå ut och undvika att klättra på väggarna av tråkighetsfrustration… Fast det kanske ni också är? 
För att backa bandet lite så här på sluttampen så är det där med klädsmak i allmänhet och min egen i synnerhet något jag klurar en hel massa på just nu så det lär säkerligen dimpa in mer på det ämnet framöver. Så ni vet. Liksom… Kram!

3 kommentarer:

  1. Den ÄR cool! Jag har också spanat på den så jag håller tummarna att du får chans att prova den och visar här sedan :o)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Jackan är klart värd att titta närmre på, sådär fulcool!

    Du vet blusen inne hos mig, jag rotade fram måtten och lägger dom här till dig.

    Mått mätt rakt över från armhåla till arm håla: 46 cm
    Från axel och ner på framsida: 55 cm
    Från axel och ner på baksida: 62 cm

    Jag tror att den skulle passa dig med tanke på vilka storlekar du har nu. Du får mäta och fundera:)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag tycker jackan ser ursnygg ut! Kul med provning, ser framemot bilder sedan!
    Ha en fin dag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera