Powered By Blogger

söndag 10 mars 2013

Veckans träningsrapport – helsefyr & hoppa med

Utmaningen till mig själv var fyra träningspass under den här veckan. Det gick åt helsefyr. Blev halverat. Dock inte så mycket på grund av slapphet som av anledningar praktiktid som ändrades, knockout av extremtrötthet och en nöjestripp som fick företräde. Till exempel. Men! Ska man se det från den ljusa sidan så gick de som blev av kanonbra och var megaroliga. Snacka om träningsvärk efter bodypumpen, märks att det var bra länge sedan jag var på ett sådant pass… Så man kan väl stöpa in veckan i formen ”kvalitet istället för kvantitet”.


Men! En utmaning är en utmaning så därför får den hoppa med till kommande sjudagarsperiod, även om jag känner mig döende bara av tanken på att röra mig längre än inom boningens väggar just nu… Fast ändå, jag saknar bodybalancen otroligt mycket, måste nog kolla upp när nästa tillfälle för det finns i gymprogrammet… Och på tal om det, kanske att jag skulle slå på stort när jag ändå håller på... Och klottra ihop ett slags träningsschema för nästa vecka... Kan ju nog vara ett smart drag... Har ni något bra knep för att hålla träningsdoserna? Och vad är ert favoritpass i träningsland förresten?... Peace out!

4 kommentarer:

  1. Och då måste ju jag erkänna att det blev halverat här också: Ett pass blev noll... *skäms*

    SvaraRadera
  2. Jag körde på Helens modell och nollade! inget jag är stolt över men ibland kommer verkligheten i vägen liksom! nya tag nästa vecka! Och jag kör på ett hemmaprogram som ska gå igenom hela kroppen på fyra veckor. Liksom för att väcka en slumrande stackars förslappad kropp. Jättebra program, när jag bara hinner.... Skärpning alltså.....
    (Borde kanske hoppa med två vilda tjejkusiner här som kör Wii just dance så golvet skakar- fast när jag föreslog det stirrade de på mig som om jag inte var klok i huvet!!!)

    SvaraRadera
  3. Jag är nybörjare på gym sedan tre-fyra veckor, så jag har inte så mycket koll på vilka pass som är bäst ännu. Något som passar mig bra är är Easyline och det kör jag två gånger i veckan. Jag vill gärna försöka testa lite annat med och då får det bli bonus. Förra veckan provade jag Sh'Bam, som var någon form av dansträning. Inget för mig. Jag har alldeles för dålig koordination...Skulle vilja prova Bodypump, Body Balans och CXworks. Men det får komma efterhand. Det viktigaste är att jag inte lägger av .-) Två pass blev det för mig denna veckan. Och det är mitt mål med två-tre pass i veckan.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åhh, du har varit mycket duktigare än jag i alla fall. Jag har varit sjuk och inte kunnat träna det minsta även om jag så gärna vill. Mitt favoritpass är absolut BodyPump och jag älskar det och yoga bäst. Kram

    SvaraRadera