Powered By Blogger

onsdag 6 mars 2013

När det verkar för bra för att kunna vara sant

Egentligen var det dess längre syster. Som jag blev tokkär i när de anlände i produktbildsform hösten 2010. Så snacka om tvärbesvikelse när de aldrig blev av… Skaffade mig substitut i de färger av den som gick i produktion. Men kunde aldrig riktigt släppa hur dåraktigt jag tyckte det var av Odd Molly att aldrig låta just den kulören skåda verkligheten. 
Så fick Hilde tag på den för en tid sedan, en sample (och som hon är galet supersnygg i), och hoppet föddes att även jag skulle få någonslags chans att lägga vantarna på en likadan. Det har jag fortfarande inte lyckats med. Men! När den kortare modellen plötsligt låg framför mina ögon på Tradera nyligen, till vrakpris dessutom, så gnuggade jag först ögonen för att begripa att jag verkligen såg rätt, och sedan klickade jag fort som attan. 
Igårkväll plockade jag upp den ur postlådan. Tittade på, klappade. Och i förmiddags, precis innan avfärd mot praktikland snabbprovades den. Jag pratar…


… disktrasans kortare kompis. I velvet! Poletten har dock inte riktigt trillar ner än. Att den är här, att den är min… 2,5 år senare. Det verkar mest bara för bra för att kunna vara sant… :o) En produktbild och dess namn hade varit grädden på moset så är det någon som sitter inne på det så hade jag blivit mucho happy… Kram!

10 kommentarer:

  1. Har du koll på FB gruppen där OM säljs? Där fanns en men blev snabbt reserverad av Bina. Ska fortsätta hålla utkik;-))

    SvaraRadera
  2. DU ÄR TOKSNYGG I DEN!!! WOW!!
    Ska hålla ögonen öppna åt dig och hojtar till om jag ser den.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Supersnygg! Och så läcker färg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Den är SÅ jäkla fin! Klappade lite på både den korta och långa när jag var på Freeport när de hade provkollektionen, där fanns flera kvar efter en vecka, vilket förvånade mig.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Kæmpe fin og super flot farve :-)
    Kram til dig

    SvaraRadera
  6. Den heter #411 Looker dress.
    Jag har produktbilden i svart, tyvärr inte denna i velvet.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Ve den som ger sig:) Så kul att du fick tag på en och den färgen på dig är ju bara klockren!
    Grattis:)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. TackTack snälla ni! Och massa Tack till AK för namnet och Tack så klart till er som vill hålla span efter den lägre varianten, dish blouse åt mig men ni behöver inte det, jag är supernöjd med denna kortare och nöjer mig mer än nog med den. Kram!

    SvaraRadera
  9. Wihi vad snygg du är! Supergrattis - det är ju berusande när man efter så långt span äntligen lyckas :)
    Kramar

    SvaraRadera