Powered By Blogger

fredag 1 mars 2013

Dagens – med hund istället för huvud & vilse i dagarna

Jag tyckte Freja hund gjorde sig bättre än mig idag så därför blev bildsnittet detta:


Vit tunn blus – Hunkydory och den jag shopsade på lyxloppisen igår, skinnjacka – Please, jeans – Please, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

1 mars. Bara att bläddra fram i gatukonstkalendern och få upp denna månad gjorde mig spontant megaglad. Månaden som bär med sig våren, tränger bort vinterhelvetet, sätter lite ny sprätt på tillvaron. Liksom. Och som för att understryka att det föreligger sanning bakom min glädje har solen varit i tjänst hela dagen i min lilla del av Skåne. Dock ackompanjerad av en vind som hade gjort sig bättre på Antarktis men man kan ju inte få allt på ett bräde, gissar jag… Och ljuset överväger absolut isvibbarna i luften. 

Dock är jag helt vilse i dagarna. Med två lediga så här i vardagsveckan är det enligt min skalle söndag idag… Så då känns det helknas att jag besökt ställen som till exempel Arbetsförmedlingen och Sanna en sväng på hennes jobb. Fast å andra sidan kanske rätt imorgon när klockan plingar för tidig uppstigning på grund av praktikinstämpling…
Ja som ni märker har jag inte ett vettigt något att komma med, därav allt nonsens. Tror det är dags att sluta skjuta upp och ta tag i tvättberget istället… Ciao!

3 kommentarer:

  1. Superhärligt väder verkligen, jag känner också mig gladare av ljuset. Äntligen!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Den jackan är verkligen en av de snyggaste jag sett!!! Hittar inte den i någon webshop så var har du köpt din? Undrar Linette och önskar Trevlig kväll!!!

    SvaraRadera
  3. Tack för svängen! :) Kramis

    SvaraRadera