Powered By Blogger

söndag 17 mars 2013

Mina favoriter ur Odd Molly SS4

Jag vet inte om det är så att jag är trött på plaggen, kanske rent av märket, eller om det mest är de relativt tilltagna prislapparna som gör att jag känner mig ganska ointresserad. Av Odd Mollys senaste släpp, SS4… Men! Eftersom jag listat favoriter ur de föregående kollektionerna så blir det en sådan även för dessa nykomlingarna. För visst finns det fina saker. Det är bara ytterst tveksamt ifall någon av dem kommer att hamna i min garderob… Fast å andra sidan har ju saker, tankar och inte minst handlingar en tendens att ändra sig lite hur som… :o)

Woodstock poncho, silky white 
Aunt edna poncho, silky white

Senora cardigan, white 
Aunt edna top, mid indigo

All in s/l blouse, almost black 
All in blouse, white

Burly top, almost black 
Burly dress, almost black

Aunt edna long dress, silky white 
Crumple long wrap dress, multi

Vad tycker ni om det här släppet? Har ni några favoriter? Kanske något måste ha?... För övrigt fortsätter sängliggandet här även denna dag. Feberförkylningen med dess tillhörande ingredienser håller mig i ett benhårt grep… :o( Ciao!

6 kommentarer:

  1. Ungefär samma favoriter som du men inget jag har lust att kasta mig över. Kanske även jag har en avknapp???
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja jag blev lite förvånad att jag hade en fast är ganska nöjd med det... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag har svårt att få någon bra överblick av innehållet i SS4. Det finns lite här och lite där... Saknar Odd Mollys egna produktbilder där allt finns med. De lägger ju ut bilder så sent nu på den egna sidan... (Missnöjet är fortfarande kvar över omändringen!) Men visst finns det finfina saker. Inga måsten än så länge :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig, jag saknar också produktbilderna i samlad trupp hos OM. Känns så rörigt nu liksom. I-landsproblem ;o) Kram!

      Radera
  3. Mange fine favoritter! Jeg liker aller best de to siste, men jeg er enig med deg ang prisene..
    klem og ha en god Søndag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De två sista är mina favoriter också, dumma prislappar som sagt så vi får hoppas att de är riktigt fula på... :o) Kram!

      Radera