Powered By Blogger

tisdag 26 mars 2013

Dagens – lyckad kupp som även blev en efterlysning


Stickad tantkofta med blingdetaljer – Derhy Faculte, black, jeans – Please, vermilione, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleevewarmers, dark grey, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi. 

Var på studiebesök på en konferensanläggning. Hittade en spegel och självklart var jag tvungen att egodiva mig, till allmän beskådan… Ja vad fan, någon får ju ta på sig rollen som pinsamhetsministern i klassen… Fast ta mig tusan om jag inte lyckades med min kupp att locka fram våren med mina tokskrikiga jeans. Åtminstone lite. För jag tyckte allt att vårvibbar fanns i luften idag. Ganska kamouflerade av ishavsvindar dock men ändå, de fanns där… 
Jag lyckades däremot inte sätta skräck i mina skolkumpaner med den brutala färgchocken. De är uppenbarligen härdade typer… Och inte bara det. Kamrat Jeanette blev till och med lite kär i dem, så pass att jag härmed efterlyser ett par likadana jeans åt henne. Märke Please, färg vermilione, storlek S.


Så har du ett par att sälja så hojta i kommentarsfältet eller maila mig på oddjosanne@gmail.com. Själv ska jag göra mig av med lite mer hade jag tänkt. Så ännu en garderobsrensning ligger på lut här. Fast ska jag vara ärlig har jag klickat lite i dag också. Fast den karamellen suger jag på till den är här… Peace out! 

4 kommentarer:

  1. Jag har dom i Medium men jag gissar att dom kanske blir för stora??
    MVH Kerstin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är spekulant på byxorna i stl M???

      Mvh
      Åsagåsa

      Radera
  2. Hej
    Snygga byxor. Gissar att du bidrar med mycket glädje till din omgivning. Alltid lika roligt attvläsa dina inlägg. Ha det bra/ Louise

    SvaraRadera
  3. Skitsnygga! Färgen smakar sommar:) nä i dag e det inte lätt att chocka längre, kanske man ska vara glad för! Kram

    SvaraRadera