Powered By Blogger

fredag 22 mars 2013

Lite okynnesbilder under ett tvåbutiksbesök


HM och Hemtex. Den första butiken för att, ytterst välbehövligt, shopsa lite nya underkläder, vilket även blev fallet. Dock inga blommiga, för jag kom ganska raskt till insikt med att den mönsterformen inte är min grej, alls, och alltså går även deras senaste blomsterkollektion bort. Fast man blir glad av att titta på den… Vilket jag även blev av Hemtex lilla påsksortiment. Var sååå nära att plocka på mig en av hönorna när jag var där för att nyttja ett presentkort. Men praktiskt och lite mer behövligt gick vuxet nog före och därför blev det en badrumsmatta som istället fick åka påse med till boningen. Fast det kan ju hända att den där hönan ändå måste få flytta hit. För visst måste man påskpynta? Åtminstone lite?... Kram!

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Lite påskpynt kan man allt ha och på så sätt är påsken lite avslappnat skön så där, några kvistar, en skål med en massa pappersägg, en höna och en påsklilja, klart. Hos mig alltså.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har minsann också påskpyntat en aning. Det var åratal sedan, KLem

    SvaraRadera
  3. Jo lite påskpynt vill jag ha men som sagt bara lite:) Kram Nilla

    SvaraRadera
  4. Hönan måste självklart flytta in för den är ju inget påskpynt kom vi ju överens om ;)

    SvaraRadera
  5. Det blev påskpynt. Fast en höna får räcka. Känner att jag måste börja lugnt, annars kanske det går helt överstyr och jag börjar springa runt och kackla värre än vanligt... ;o) Kram!

    SvaraRadera