Powered By Blogger

söndag 3 mars 2013

Dagens kalasande i lite bilder - varning för tråk

Inte helt oväntat när det kommer till min familj, att det blev en båtfärd med buffé för att fira min mammas födelsedag. Den 80:onde. Med delar av släkten. Som jag redan har försökt rabbla upp i förra inlägget. Så här såg det ut i bilder. Typ…
 


N, som jag är faster till, E som jag är någonslags låtsasfarster till och lille Liam, som brorsonen sett till att krydda familjen med. Vad blir jag till honom, pratade vi om, gammelfaster kanske? Det var i alla fall det vi kom fram till. 


Mr Make och födelsedagstanten. 



Eftersom jag inledde med ett ytterst slappt fotobeteende och dessutom var glufshungrig så lyckades jag länsa min egen tallrik innan kameran åkte på on, men då matdokumentationer liksom hör till så attackerade jag mina bordsgrannars tallrikar istället. Tillhörande mr Make och brorsans ex P´s man H. 


Helt sjukt att P är farmor, tyckte det var alldeles precis nyss som hon blev mamma och vi valsade runt på äventyr med lille S (nu snart 23 år, 192 cm lång och alltså nybliven pappa). Kul minnen som var lite av det som hamnade på den verbala tapeten denna dag. Och såklart hamnade jag:


Kunde bara inte motstå, en spegel, ett självklart egoklickande. 


Lite tulipaner på bemärkelsedagen. Tillsammans med kläder i paket. Vårt bidrag till presentskörden blev en kommande heldagsutflykt till ett ställe vi vet tanten vill till. Och nej, ingen ljuslykta... den står kvar i köket här ;o) Blev utbytt mot blomstercheck i sista sekund. Inte helt oväntat dock... :o) 


Ett bevis att jag träffar släkten allt för sällan är att sist jag såg brorsdotter N så var hon typ en liten blyg tioårig flicka, nu är hon 17, cool och skitsnygg. 


Brorson S, så skrämmande lik sin pappa att jag för en sekund fick för mig att det var han på bilden här, alltså S pappa, min bror. 



Ännu mera mat så här på sluttampen. Av en riktigt supernajs dag. Även om tråkbilderna kanske säger något helt annat... ag gillar min släkt, jäkligt mycket, kom jag på. Kanske dags att börja träffa dem lite oftare... Ciao!

6 kommentarer:

  1. Inte ett dugg tråk faktist. Mest mys och en sån födelsedag skulle jag med vilja ha:) Kram

    SvaraRadera
  2. Tycker det ser ut som ett gott födelsedagskalas!! Sällan man hinner samla alla vid ett tillfälle. Roligt för din mamma, grattis till henne!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Båtkalas är ju alltid trevligt och ingen behöver diska. ;)
    Hade också syskonbarnen här igår och ja jisses vad snabbt det går från nyfödd till student i Lund...

    SvaraRadera
  4. Åka båt och fira 80- åring m buffé. Känner igen det där och det kan inte bli fel. Ser riktigt gott ut också, pajen liksom!!! Klem och fin kväll

    SvaraRadera
  5. Vilket bra sätt att fira en 80-årig morsa på! Den där pajen på näst sista bilden kommer jag nog att drömma om i natt:)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Tycker det låter och ser ut som en utmärkt kalas-släkt-dag & inte ett dugg tråk:) "tråk" är oxå ofta underskattat tycker jag, i många sammanhang;)

    SvaraRadera