Powered By Blogger

lördag 16 mars 2013

Dagens – som gastar tjoho & atjo

De senaste dagarnas extremtrötthet har fått en förklaring. En som i alla fall jag tycker kan vara logisk… Megaförkyldheten har intagit min kropp. Två tjejer i klassen har dragits med detta fenomen i veckan och jag har gjort allt för att undvika dem. Totalt utan framgång… :o( 
Men! Det har jag däremot haft på Internetfronten idag. Feberstapplade mig snorande och nysande till Telia nyss och vips så var uppkopplingsvägran ett minne blott. Jag gillar Telia, de är otroligt trevliga och tålmodiga med pinsamt teknikinkompetenta, som mig… Så nu blir det bädda ner mig i sängen och terra er med inläggen som egentligen skulle landat här under gårdagen. Först uppvisande av stass, en som gäller för båda dagarna då mitt slarv att inte plocka undan plaggen igår gjorde att de enkelt kunde svepas om kroppen även denna dag:


Virkat linne – Odd Molly Forsome tank, silky white, gråsvart munkjacka i skinn – Brogden, jeans – Please, resten same as always… Kram för nu! Take care!

4 kommentarer:

  1. Skönt att du fått ordning på tekniken igen! Finns inget mer irriterande...
    Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och håller med dig, teknik som inte vill som den ska är extremt irriterande :o) Kram!

      Radera
  2. Men jag hoppas du får lite sol idag, för mitt schema är ju som alltid skrare än SMHI...
    Haft en hektisk natt och då är det ju kul att jag hade min abosluta favoritdoktor som jour. =)
    Natti natti!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja favoritdoktorer kan underlätta... :o) Sol här idag igen, hoppas ni har detsamma hos er och att du kanske rent av varit ledig i natt? :o) Kram!

      Radera