Powered By Blogger

tisdag 12 mars 2013

Dagens – med ett bortglömt inslag & på fullspeed

Vilken morgon. I galenstressen, som jag osmart nog placerade mig själv i alldeles frivilligt, råkade jag tvätta håret i duschkräm och koka äggen fel så gulan flöt ut över hela diskbänken när jag försökte skiva ett av dem för att ha på mackan. Yoghurten flög över halva köket när jag tappade glaset med den i golvet och inte en chans att jag hittade jeansen jag fått på hjärnan att jag skulle ha på mig. Men! Jag tokrotade istället mig fram till ett bortglömt par. Endast använda en enda gång tidigare. Sjukt nog för de är ju riktigt galet snygga, om jag får säga det själv… och därför direktkvalificerade de sig till att få ingå i dagens stass:


Jacka i skinn och typ jeanstyg – Please, bomullströja – Odd Molly Rib jersey l/s, white, jeans . G-star, namn på dem har jag tyvärr noll koll på, halsband – Rock by Sweden och by Pärlan, bälte – Cowboybelts, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2.

Och iklädd den har jag bland annat dränkt mitt busskort i kaffe, varit på väg att strypa en opedagogisk pedagog, lyssnat på en massa orelevant trams och en föreläsare som svor i varannan mening. Jag har i ett utfall av tokhunger panikätit spagetti så magen höll på att sprängas och fortfarande gör. Och så har jag varit extremtrevlig på praktikgymet under ett par timmar. Typ så. Med en skalle på konstant fullspeed. Så nu skriker den efter att bara precis få dunsa ner på en mjuk kudde och slöa till… så då får den väl det… Peace out för idag!

3 kommentarer:

  1. Oj, vilken morgon! I bland samarbetar inte tingen med en :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Den jackan är ursnygg på dig!
    Det verkar som du och jag följer varandra, en seg gårdag, en stressig dag idag. Vi får hoppas på ett mellanting imorgon tycker jag. :-)
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  3. Jisses vilken morgon? Snacka att gå från noll till hundra på ett ögonblock.
    kramkram

    SvaraRadera